Niki Laudalla on asiaa / Uutiset / pelaaja.fi

Niki Laudalla on asiaa

8.06.2006 // Kirjoittanut: harro_pelaaja
7

Sonyn heinäkuussa julkaistavan Formula One 06 -pelin ympärille rakennetaan hyvää kuhinaa. Pelitalo on haastatellut viittä eurooppalaista F1-kommentaattoreiden ykköskastiin kuuluvaa henkilöä, ja udellut näiltä ennusteita kuluvan kauden tapahtumista.

Nämä viisi kommentaattoria ovat espanjalaiset Antonio Lobato ja Gonzalo Serrano, italialainen Andrea de Adamich, Heinz Pruller Itävallasta sekä kolminkertainen F1-mestari Niki Lauda Saksasta. He ovat myös mukana pelissä kisakommentaattoreina. Ohessa joitain tämän kvintetin mietteistä:

- Kuljettajien kolmikärjen muodostavat Fernando Alonso, Kimi Räikkönen ja vanha kettu Michael Schumacher. Tästä olivat kaikki yksimielisiä.

- Vaikka Renault jatkaa vahvimpana tallina, sen haastavat Ferrari, McLaren – ja ehkä hieman yllättäen Honda. Williams ei tämän viisikon mukaan kykene kilpailemaan näiden neljän kanssa. Myös uusi tulokas, Minardin raunioille rakennettu Toro Rosso, on viisikon mieleen.

- Kysymykseen, mihin maahan kilpailukalenteri laajenee tulevaisuudessa, löytyi useampia vastauksia. Ykkössuosikki oli Venäjä, jota seurasivat Argentiina, Kreikka ja Arabiemiirikuntien liittoon kuuluva Abu Dhabi.

- Jatkaako Schumacher vielä seuraavallakin kaudella? Tätä ei viisikko lähtenyt spekuloimaan liikoja. Yleinen mielipide oli kuitenkin, että mikäli seitsenkertainen mestari kokee ajamisen vielä mielekkäänä ja Ferrarin auto toimii, hän saattaa hyvinkin ajaa vielä kauden 2007-08.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän tombbi kuva
tombbi

En olekkaan pelannut formuloita sitten vuoden 98, mutta tämä alkaa kuulostaa hyvältä, saattaapi päätyä ostoslistalle...

Käyttäjän Pelaaja_Ossi kuva
Pelaaja_Ossi

Vaikea päätös. Viime vuoden pelin hankin, muttei se iskenyt loppujen lopuksi ja päätyi heti vaihtoon. Ehkä maltan odottaa vuoden ja ostaa PlayStation 3:n ensimmäisen formulapelin.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Jokuhan sanoi, että Formula One 06 oli huonoin peli E3:lla. Mutta kyllä sen taidan silti hankkia.

Käyttäjän Tencer kuva
Tencer

Tuon pelin hankkimista voisi harkita, sillä olen kokellut vähän yhtä F1-peliä ja se oli aikas hyvä.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Ei ole ollut ikinä formuloita ostettuna, demoja kyllä löytyy ja rattikin. Ehkä se ratti nyt pääsee pois sieltä pölysestä kaapista.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Peli vaikuttaa kieltämättä kiinnostavalta, vaikka Formula One 2004 olikin itselleni pieni pettymys. PS3-version vauriomallinnus oli ainakin kohdallaan. Toivottavasti nyt viimein kilpailijoiden tekoäly nousisi edes hieman.

Tube

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Lupaavalta vaikuttaa. Toivottavsti vaan saa tällä kertaakilpailijoiden tekoälyn edes jotenkin kuntoon.
Tube