Nina Williams palaa Tekken 7 -taistelijakaartiin – ensimmäinen katsaus julki / Uutiset / pelaaja.fi

Nina Williams palaa Tekken 7 -taistelijakaartiin – ensimmäinen katsaus julki

27.01.2016 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
6
Nina Williams palaa Tekken 7 -taistelijakaartiin

Tekken 7:n uusin hahmopaljastus on Nina Williams. Bandai Namco vahvisti mätkintäsarjan vakiokaunottaren palaavan Tekken 7: Fated Retributioniin samalla kun peli vahvistettiin osaksi  perinteikästä EVO 2016 -taistelupeliturnausta.

Ninan paluun kunniaksi klassisen turpajuhlan uusimmasta osasta julkaistiin myös uusi traileri, jossa hääpukuun tälläytynyt hahmo nähdään täydessä vauhdissa taisteluareenalla. Uuden kuvamateriaalin voi katsastaa oheisesta videosta.

Tekken 7: Fated Retributioniin pohjautuvan konsoliversion on vahvistettu saapuvan ainakin PlayStation 4:lle ja oletettavasti myös Xbox Onelle, mutta julkaisuaika on vielä tarkentamatta. PS4-version on kerrottu tukevan virtuaalitodellisuutta PlayStation VR:n muodossa.

EVO 2016 -taistelupeliturnaus järjestetään Las Vegasissa 15.-17. heinäkuuta.

Lähde: Bandai Namco

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Smiling Nik kuva
Smiling Nik

Tuo Ninan asu vaikuttaisi ainakin pieneltä "easter egg:iltä" Kill Bill:istä.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Hahmot vain nuorentuu kun aika kuluu. Tuskin se Ninan syväjäädytys-setti (taimikäolikaan) sentään nuoremmaksi tekee. Pelkkien kuvien perusteella olin ensin, että "voi hyvänen aika" mutta liikkeessä tuli niin Tekken-fiilikset, että ei tuo enää haitannut pätkääkään. Toivottavasti silti jossain välivideossa vähän avataan tuota hääpukua.

Hahmon ääni ei myöskään nyt sopinut jotenkin ulkonäköön. Huulisynkalla lienee toki pieni osuus mutta ei pelkästään se, koska huonoon huulisynkkaan on jo tottunut tietyissä peleissä.

Käyttäjän BlueShell kuva
BlueShell

Ei ole tietoa miksi hääpuku, mutta olen kiitollinen että hahmoille annetaan rohkeasti täysin uusia asusteita. Monella hahmolla on ollut hyvin samantyyppiset asusteet pitkän aikaa.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Tuossahan on sitten hyvä tapella.

Käyttäjän Jester kuva
Jester

Viimein Nina. Ainut naishahmo mikä on joka osassa ollut alusta asti. Nyt sitten se parempi siskos vielä kiitos peliin.

Käyttäjän Hoogamer kuva
Hoogamer

Kuinka monta hahmoa lopulta peliin sitten tuleekaan. Ilmeisesti seuraavienkaan hahmojen mukana oloa ei ole vielä varmistettu: Lei Wulong, Kuma, Ganruy...

Tekken ei välttämättä ole viimeaikaisilla osillaan ollut se kaikkein edistyksellisin ja paras tappelupelisarja, mutta ehdottomasti viihdyttävimpien ja helposti lähestyttävimpien tappelupelien joukossa.