Ninja Gaiden- ja Nioh-kehittäjien seuraava peli näyttäytyi – ensi vuonna taistellaan Wo Long: Fallen Dynastyn tahtiin / Uutiset / pelaaja.fi

Ninja Gaiden- ja Nioh-kehittäjien seuraava peli näyttäytyi – ensi vuonna taistellaan Wo Long: Fallen Dynastyn tahtiin

16.06.2022 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1
Wo Long: Fallen Dynasty, Wo Long, Fallen Dynasty, Team Ninja, nioh, Ninja Gaiden, Bloodborne 2023,

Wo Long: Fallen Dynasty on seuraava isompi pelihanke Nioh- ja Ninja Gaiden -kehittäjä Team Ninjalta.

Pelikuvaa uutukaisesta ei ole toistaiseksi vielä nähty, mutta animoidun julkistustrailerin perusteella Wo Longin henki ei ole kulkemassa kauas Nioh-sarjasta. Demonien kyllästämän historiallisen Japanin sijaan Fallen Dynasty sijoittuu tällä kertaa toki Han-dynastian aikaiseen Kiinaan, jota on maustettu yliluonnollisilla elementeillä.

Näin ennakkoon julkaisija Koei Tecmo on halunnut erityisesti hehkuttaa, kuinka tuottajina projektissa ovat mukana häärämässä niin Nioh-konkari Fumihiko Yasuda kuin Bloodbornea tuottamassa ollut Masaaki Yamagiwa. Ensimmäisten kuvailujen perusteella pelin toiminta on perustumassa useiden eri taistelutyylien hyödyntämiseen, jotka ovat ottaneet vaikutteita kiinalaisista taistelulajeista.

Kehitteillä Wo Long: Fallen Dynasty on niin Xbox Seriesille, Xbox Onelle, PlayStation 5:lle, PlayStation 4.lle ja pc:lle. Tarkoituksena peli olisi julkaista alkuvuodesta 2023, jolloin se suuntaa myös Game Passin tarjontaan..

Lähde: Koei Tecmo

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän JMNyyssonen91 kuva
JMNyyssonen91

Tämä oli iso uusi IP yllätys minulle. Nioh sarjana erittäin kovia pelejä. Dynasty Warriors taas tuttu vain median kautta. Jännä nähdä, miten aikovat yhdistää kaksi aika erilaista peliä keskenään ja saada toimivan paketin. Onneksi julkaisu on jo ensi vuoden alussa (toivottavasti). 😊