Ninjailu ja intensiivinen avaruusräiskintä vauhdittavat PlayStation 4:n loppukesää

Sekä tasoloikkapeli N++:n että Galak-Z:n tarkat julkaisuajankohdat alkavat olla tiedossa. Enää tarvitsee vain malttaa vielä hetki.

14.7.2015 18:49

Lyhyesti ja ytimekkäästi nimetyn ninjatasoloikkapelisarja N:n uusi tuleminen alkaa olla käsillä. Uutta osaa sarjaan työstänyt Metanet Software on saanut vahvistettua, että PlayStation 4:lle kehitelty N++ saapuu Eurooppaan 29. heinäkuuta.

Uusimpaan sarjan osaan lupaillaan mukaan kaikkiaan 2 360 tasoa, joita päästään kokeilemaan kolmen eri pelimuodon sisuksissa. Myös kenttäeditori on samalla ympätty mukaan, jotta peli ei tosiaan vanhenisi aivan hetkessä. Kaiken tämän on luonut kolmihenkinen kehitystiimi kahdessa ja puolessa vuodessa.

Ja lisää N++:aa on ilmeisesti myös luvassa vielä lähitulevaisuudessakin. Metanetin mukaan peliin on suunnitteilla jo mittava päivitys, joka on käynnössä tuplaamassa ajan myötä koko pelin sisällön. Päivityksen saapumisen jälkeen kehittäjän tarkoituksena onkin nostaa pelin hintaa hieman siitä, mitä se tulee sen ensisijaisen julkaisun aikana olemaan.

N++:n rinnalla PlayStation 4 -pelaajat voivat pian lähteä harrastamaan myös vauhdikasta avaruustoimintaa. Pitkään odotellun Galak-Z: The Dimensionalin on vahvistettu nimittäin saapuvan Amerikkaan vihdoin 4. elokuuta. Eurooppaa koskevaa julkaisua kehittäjä 17-Bit ei ole vielä saanut täysin lyötyä lukkoon, mutta studion mukaan se on tapahtumassa hyvin samoihin aikoihin pelin yhdysvaltalaisen julkaisun kanssa – mahdollisesti siis jo 5. elokuuta.

Myös pc-versio Galak-Z:sta on edelleen tulossa. 17-Bit suunnittelee saavansa sen ulos noin pari kuukautta Playstation 4 -version julkaisun jälkeen. Vita-versio pelistä on laitettu jäihin.

Lähde: PlayStation Blog, 17-Bit (Twitter)

Lisää luettavaa