Nintendo DS:n salainen historia avautuu videolla - Miten Mount Everest liittyy käsikonsoliin? / Uutiset / pelaaja.fi

Nintendo DS:n salainen historia avautuu videolla - Miten Mount Everest liittyy käsikonsoliin?

29.09.2014 // Kirjoittanut: Jarkko Fräntilä
2

Pelimaailman salaisuuksia tutkailevaan Did You Know Gaming -sarjaan on ilmestynyt uusi osa. Tällä kertaa DYKG:ssä tutkaillaan Nintendon DS -konsolin historiaa ja sen eri kehitysvaiheita.

Nintendo DS kävi läpi monia eri nimiehdotuksia kehittelynsä aikana. Miltä kuulostaisi, mikäli pelaisit tänä päivänä Nintendo City Boy -käsikonsolilla omia suosikkipelejäsi? Ja tiesitkö, että huippusuositun Phoenix Wright -pelisarjan kolme ensimmäistä osaa ilmestyivät alkujaan jo Game Boy Advance -käsikonsolilla, mistä pelit käännettiin sitten DS-laitteelle?

Ja tiesitkö sitä, että alkuperäinen Game Boy selvisi ensimmäisestä Persianlahden sodasta liki karrelle palaneena. Tai sitä, että Nintendo DS toimii jopa Mount Everestin huipulla?

Katso informatiivinen video alta.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Marioysikax kuva
Marioysikax

DS, edelleen paras pelilaite ikinä, lukuunottamatta Liten koko aika rikki menevää saranaa.
Itseasiassa itse omistan edelleen tuollaisen DS:n flashkortin, DSTwo koska toimii myös 3DS:ssä. Aikoinaan rippasin aidot pelini EZflashin avulla digitaaliseksi koska useamman pelin kantaminen matkassa on oikeasti vittumaista, varsinkin kun ovat pieniä koloon meneviä kortteja. Lisäksi kiva nörttilelu kun saa Linuxia asennella ja tuon saranan rikkoutumisen takia testiohjelmalla katsoa että kaikki toimii, Sai sinne leffojakin matkalle mahtumaan ja nyt olisi tuon lännessä julkaisemattoman Miles Edgeworth pelin enkkukäännös joka pitäisi pelailla.
Pitää sen verran nostaa hattua Nintendolle että kuitenkin oppivat tästä ja nykyään antavat ostaa suurimman osan peleistä digitaalisena jolloin ne on aina mukana nätisti siellä SD kortilla :)

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Aika paljon paksumpi tuo alkuperäinen DS. :)

Nostoja