Nintendo-johtaja pyysi anteeksi Switchin Joy-Con -ongelmia / Uutiset / pelaaja.fi

Nintendo-johtaja pyysi anteeksi Switchin Joy-Con -ongelmia

1.07.2020 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
6
Nintendo-johtaja pyysi anteeksi Switchin ohjainongelmia.

Nintendo on esittänyt viralliset pahoittelut Switch-konsolin Joy-Con ohjaimia vaivaavasta ongelmasta.

Yhtiön toimitusjohtaja Shuntaro Furukawa esitti anteeksipyynnön äskettäisessa sijoittajien kyselytuokiossa. Switch-pelaajat ovat kertoneet laajalti Joy-Con -ohjainten ongelmista, joissa ohjainten analogisauvojen syöte liikkuu itsestään. Nintendo haastettiin Yhdysvalloissa oikeuteen viime vuonna nostetussa ryhmäkanteessa, jossa yhtiön väitetään peittelleen Joy-Con -ohjaimiin liittyviä ongelmia.

-Pyydämme anteeksi asiakkaillemme aiheutunutta vaivaa Joy-Con -ongelmiin liittyen, Furukawa kommentoi.

Furukawa pidättäytyi kommentoimasta ongelmaa enempää käynnissä olevan ryhmäkanteen vuoksi. Tiettävästi kyseessä on kuitenkin Nintendon ensimmäinen virallinen anteeksipyyntö Joy-Con -ongelmien tiimoilta.

Lähde: Kotaku

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Megaman kuva
Megaman

Anteeksi ei riitä, talk is cheap. Oma Joycon oli Bergsalalla takuuhuollossa reilun kuukauden, driftaus jatkui vajaan tunnin pelaamisen jälkeen. Kaveripiirissä 4/5 Switchistä kärsii driftauksesta, usealla jo toinen 90€ Joycon setti käytössä. Aivan käsittämätöntä miten Nintendo on päästänyt näin heikkolaatuisen tuotteen markkinoille.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Täältä löytyy kaksi paria Joy-coneja ja ongelma on se, että välillä yhteys pätkii. Käsittämätöntä kun samaan aikaan PS4:n ja Onen ohjaimet toimivat seinien ja kattojen läpi toiseen huoneeseen. Joy-Con pätkii kun pelaa saman huoneen nurkasta ja välissä on vain tv. Matkaa siis ehkä 4 metriä.

Driftausta en onneksi ole huomannut mutta ehkä en vain tosiaan ole huomannut sitä. Pelaan Switchillä kuitenkin vain max. kerran viikossa lapsen pelipäivänä. Olisi siellä kyllä Link's Awakening pelaamatta mutta kun muilla konsoleilla on kiinnostavampaa pelattavaa, jotka ei ole remastereita.

Käyttäjän Sundance Kid kuva
Sundance Kid

En ota anteeksipyyntöä vastaan. Minua alkoi vihdoin ärsyttää driftaus, kun se vaikeutti lopulta pelaamista. Uuden ja erivärisen Joy-Con-parin hinnaksi tuli 76 euroa, mutta jos laite kestää kolme vuotta, olen ihan tyytyväinen.

Käyttäjän Audiovarmennus kuva
Audiovarmennus

Heh, vai anteeksi oikein pyytää, ja vasta ku joukkokanne hiillostaa perseen alla. Varmaan niitä kenellä ongelma on ei harmita enää niin paljoa ja marssivat kauppaan ostamaan uuden ohjaimen.

Käyttäjän Napsuh kuva
Napsuh

Kaks paria joy-coneja omistan, 3/4 tattia driftas.
Tilasin kiinasta uudet tatit ja vaihdoin. Nyt taas toimii ku uudet.
Suosittelen tutustumaan mikäli on menny takuut umpeen. Vaihto on naurettavan simppeliä puuhaa (ei vaadi kolvausta) ja tatit makso joitain euroja pari.

Käyttäjän Brutal1ty kuva
Brutal1ty

On se kumma että nyt kun oikeushaaste on tapahtumassa ruvetaan pyytämään anteeksi. Itelläkin alkoi vasen JoyCon driftaamaan, kiitos runsaan Anima Crossingin pelaamisen. Välillä kävelee itsestään ylös, välillä ei suostu millään menemään alas. Raivostutti tarpeeksi että ostin kolmannen osapuolen pro-ohjaimen, PowerA:n muistaakseni. Nintendon pitäisi kyllä korjata nuo ohjaimet, eihän Mikkiskään jättänyt 360-pelaajia Red Ringin armoille, vaan antoivat pysyvän takuun ja pelastivat maineensa.

Nostoja