Nintendo julkisti loppuvuoden suunnitelmansa Japanissa / Uutiset / pelaaja.fi

Nintendo julkisti loppuvuoden suunnitelmansa Japanissa

11.10.2006 // Kirjoittanut: Pelaaja_Ossi
30

Nintendo piti tänään kuukausittaisen tiedotustilaisuutensa Japanissa. Aiheena oli yhtiön loppuvuoden toimintasuunnitelma. Luonnollisesti myynnin kannalta tärkein kuukausi on joulukuu, jolloin Wii on rantautunut kaikkialle.

Japanilaiset pääsevät vuoden loppuun mennessä käsiksi ainakin 18 Wii-peliin. Määrä on huomattavasti pienempi kuin Pohjois-Amerikassa ja Euroopassa. Asiantuntija arvioi, että esimerkiksi rapakon taakse Wiille saapuu noin 30 nimikettä ennen vuodenvaihdetta.

Nintendo kertoi myös muutamasta uudesta pelistä. Luultavasti menestyneen Brain Trainingin jalanjäljissä kulkeva Big Brain Academy ja toistaiseksi hämärään jäänyt Wii Compact Software julkaistaan keväällä 2007. Compact Softwaren oletetaan olevan jonkinlaista ladattavaa lisämateriaalia konsoliin. Aikataulultaan vielä määrittelemätön Healt Pack on puolestaan kuntoiluun tarkoitettu paketti.

DS:lle ilmoitettiin saapuvan DS Menu Collection -niminen kokonaisuus, joka sisältää yli tuhat ruokareseptiä. Peli käyttää myös WiFiä, mutta sen tarkoitus on vielä epäselvä. Näiden pelien Japanin ulkopuolisista julkaisuista ei tiedotettu ainakaan tässä vaiheessa.

Wiin lisälaitteet

Nintendo julkisti myös kuvat ja tiedot Wiin lisälaitteista, joita voi hankkia konsolin julkaisusta alkaen. Ethernet kaapeli on saatavilla, mikäli ei omista langatonta yhteyttä. Kaapelin hinnaksi on määritelty 2800 yeniä eli 18,7 euroa.

ethernet.jpg

Wiin 512 Mb:n flashmuistiin tyytymättömille on tarjolla sd-muistikortteja 3800 yenin eli 25,4 euron hintaan.

sd.jpg

AV-kaapelin hinnaksi ilmoitettiin 1000 yeniä (6,65 euroa) ja AV-adapterin puolestaan 3000 yeniä (20 euroa). S-video- tai komponenttikaapelin saa 2500 yenillä (16,7 euroa). Lisälaitteiden hinnoittelusta länsimaissa ei kerrottu vielä mitään.
av.jpg ac.jpg
AV-kaapeli ja -adapteri

component cables.jpg s kaapeli.jpg
S-video- ja komponenttikaapelit

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

hyvin niistä näkee mitä tarvii..

Käyttäjän Wiii kuva
Wiii

Parempi edes nuo kun ei mitään. Hyvältä kuulostaa, paitsi 1GB SD-kortin saat 22.90 € verkkokauppa.comista, eli muutaman euron kalliimmalla. Hallelujaa huutaisin jos Nintendo vielä ilmottaisi normaalien usb-kovalevyjen sopvan Wiin usb-portteihin! Toisaalta tuohon SD-kortti paikkaanhan saa tungettua jonkin sortin "SD-kovalevy" viritelmän, mutta flash muisti on edelleen kallista... Kovalevy pliiiiis...... Toisaalta 2GB sd kortti riittää jo leffojen katseluun Wiillä. Ja leffat saa suoraan koneelta Wiihin... ;) ;P 8)

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Kone tukee muiden valmistamia SD-kortteja?

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Ööö... No tietenkin.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Löytyykö muuten RGB-Scart liitinvalikoimista? Noissa kuvissa kun ei moista ollut lainkaan.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Jos et sattunut tietämään, Scart käytössä vain Euroopassa. Kuvissa Japanin lisälaitteita -> ei tietenkään kuvaa Scartista. En kyllä kuitenkaan näe mitään syytä, ettei RGB-Scarttia Euroopassa julkaistaisi.

Käyttäjän zoukka kuva
zoukka

Missä vaiheessa Wiillä on voinut elokuvia katsoa ?

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"Missä vaiheessa Wiillä on voinut elokuvia katsoa ?"

Ainahan sillä on voinut, mutta siihen tarvitaan jonkin moinen lisälaite (tyyliin X-box).

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"Ainahan sillä on voinut, mutta siihen tarvitaan jonkin moinen lisälaite (tyyliin X-box)."

Hyvin on taas ihmiset perillä. Wiillä ei voi katsoa DVD-elokuvia ja se on virallinen tieto.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Wii ei toista dvd-levyjä, eikä siihen olla aikeissa julkaista ulkoista asemaa. GameSpot-sivustolle annetun haastattelun mukaan Nintendo luopui dvd-toistomahdollisuudesta siksi, että dvd-soittimet ovat nykyisin halpoja ja yleisiä. Dvd-tuen liittäminen konsoliin olisi nostanut turhaan Wiin hintaa.