Retroa uuteen kuosiin: Nintendo julkisti NES Remixin ja Dr. Luigin

Uusin Nintendo Direct toi mukanaan Dr. Luigi- ja NES Remix -julkistuksen. Varsinkin jälkimmäinen on mielenkiintoisen nostalgiasävytteinen haastekokoelma.

18.12.2013 20:56

Osana keskiviikkona lähetettyä Nintendo Direct -lähetystään Nintendo sai julkistettua parikin uudehkoa omaa pelinimikettä. Suuremman Hyrule Warriors -projektin ohella esiin nousivat niin NES Remix kuin myös Dr. Luigi.

Peleistä Dr. Luigi lienee se itseselitteisin. Wii U:n eShopiin 15. tammikuuta saapuva tuotos on uusi tunnetun Dr. Mario -sarjan osa, jota tällä kertaa tähdittää Luigi. Pelaamaan päästään neljässä eri pelimuodossa, joista uusimmassa pelaajat yrittävät tuhota pöpöjä L-kirjaimen muotoisilla pillerisumilla, mikä tuo omaa uutta haastettaan pelailuun.

NES Remix on astetta vaihtelevampi tuote. Kymmenisen euroa kustantava teos on parhaillaan saatavilla Wii U:n eShopista ja se sisältää joukon haasteita, jotka on muovattu kasaan klassisista Nintendo Entertainment Systemin -peleistä, kun Super Mario Brosista ja The Legend of Zeldasta. Oheinen traileri näyttää hyvin, mistä on kyse.

Lisää luettavaa