Nintendo kasvaa uudella studiohankinnalla – pitkäaikainen luottotiimi liittyy perheeseen / Uutiset / pelaaja.fi

Nintendo kasvaa uudella studiohankinnalla – pitkäaikainen luottotiimi liittyy perheeseen

5.01.2021 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1
nintendo, Luigi's Mansion, Punch Out, Next Level Games

Kanadalainen pelistudio Next Level Games on siirtymässä virallisesti osaksi Nintendoa. Kioton pelijätti on ilmoittanut, että sen on määrä haalia Next Level Games täyteen omistukseensa maaliskuun alkuun mennessä.

Next Level Games perustettiin vuonna 2002 ja se on ollut tähän asti täysin työntekijöidensä omistuksessa. Studio on tullut erityisen tunnetuksi juuri Nintendolle tekemistään peleistä, sillä studion luomuksiin lukeutuvat niin kaksi viimeisintä Luigi's Mansionia, Wiin Punch-Out sekä Mario Strikers -urheilupelisarja.

Nintendon mukaan ostolla on määrä varmistaa, että Next Level Gamesin kehitysresurssit olisivat vastaisuudessakin turvatut Nintendon tarpeiden suhteen. Vuosien varrella studio on ehtinyt tehdä yhteistyötä myös muun muassa Midwayn, Activisionin, Ubisoftin ja Segan kanssa.

Lähde: Nintendo

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Carpio kuva
Carpio

Yllättävä veto sutdioita erittäin harvoin ostavalta Nintendolta. Mietin itseasiassa yhtenä päivänä viikko pari sitten, että mitähän Next Level Games mahtaa puuhata tällä hetkellä. Uusi Mario Strikers voisi olla yksi uusi syy ostaa Switch. En kuitenkaan usko, että Luigi's Mansion 4:sta ovat vielä ainakaan täysipäiväisesti tekemässä. Vai auttaako Next Level Games ehkä (huhutusti pienissä henkilöstövaikeuksissa) olevaa Retroa Metroid Prime 4:n kehityksessä? Noh aika näyttänee.