Nintendo loikkaa kausipassien maailmaan uudella Mario Golfilla / Uutiset / pelaaja.fi

Nintendo loikkaa kausipassien maailmaan uudella Mario Golfilla

22.04.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

3DS:lle ensi kuussa julkaistava Mario Golf: World Tour on saamassa oman kausikorttinsa. Toukokuun 2. päivästä alkaen noin 15 eurolla ostettavissa oleva passi tarjoaa pääsyn kolmeen sisältöpakettiin, joista ensimmäisen Nintendo on aikeissa saada ulos jo pelin julkaisupäivänä.

Kukin kausipassin mukana saatava sisältöpaketti on tarjoamassa hankkijalleen aina kaksi 18 reiän golf-rataa sekä uuden pelattavan hahmon. Mikäli pelaaja haluaa, onnistuu kunkin paketin ostaminen toki yksittäinkin, mutta tuolloin pakettien yhteishinta ylittää kausipassin kokonaishinnan.

Viimeinen kausikorttiin kuuluva sisältäpaketti on tarkoitus saada ulos jo kesäkuussa.

Tuoreehkosta lisäsisältöä koskevasta lähestymistavastaan huolimatta Nintendo vakuuttelee, että jo suoraan paketista Mario Golf: World Tourissa piisaa kyllä pelattavaa. Yksinään reikiä pelistä löytyy sellaiset 126 kappaletta, minkä pitäisi vastata aiempien Mario Golf -pelien sisältömäärää.

Kuten kausikortti, julkaistaan myös Mario Golf: World Tour toukokuun 2. päivä.

Lähde: Nintendo (1), (2)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän JNyknn kuva
JNyknn
Lainaus

...tarjoaa pääsyn kolmeen sisältöpakettiin, joista ensimmäisen Nintendo on aikeissa saada ulos[b] jo pelin julkaisupäivänä[/b].

Kuka nyt ryhtyi ahneeksi? Ymmärrän lisäsisällön, jos se kehitetään ja julkaistaan peruspelin jälkeen, mutta tällainen, joka julkaistaan samaan aikaan kuin peruspeli... voi Nintendo, mihin menit mukaan! Ja taas monta vuotta jäljessä!

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Ei näin. DLC oli hieno idea, joskus kauan sitten. Itse kyllä preffaan vielä enemmän sitä vanhaa hyvää tapaa PC puolelta. Sitä kutsutaan expansion packiksi. Hieman kalliimpi kuin perus DLC, mutta sisältökin on aivan toista luokkaa eikä varmasti ole day one rahastusta, vaikka olisikin suunniteltu jo etukäteen, että se tehdään jossain vaiheessa.

Käyttäjän CM761 kuva
CM761
Lainaus käyttäjältä JNyknn

Lainaus...tarjoaa pääsyn kolmeen sisältöpakettiin, joista ensimmäisen Nintendo on aikeissa saada ulos jo pelin julkaisupäivänä.
Kuka nyt ryhtyi ahneeksi? Ymmärrän lisäsisällön, jos se kehitetään ja julkaistaan peruspelin jälkeen, mutta tällainen, joka julkaistaan samaan aikaan kuin peruspeli... voi Nintendo, mihin menit mukaan! Ja taas monta vuotta jäljessä!

Ota huomioon, että pelin painaminen ja rahtaus ympäri maailmaa vie aikaa (fyysisillä kopioilla siis). Peli valmistui luultavasti useampi kuukausi sitten, jonka jälkeen Nintendolla on ollut aikaa tehtailla lisäsisältöä, jonka voi julkaista viiveettömästi digitaalisena.

Totta kai tämä on vain teoria ja minunkin mielestäni on hiukan kyseenalaista julkaista lisäsisältöä julkaisupäivänä, mutta on tämä sentään uskottavampaa kuin nimeltämainitsemattomat "toinen yksinpelikampanja ja 10 asetta/hahmoa julkaisuun 30€" -tapaukset.

Nostoja