Nintendo otti Itse ilkimys -tuottajan auttamaan elokuvien teossa – ensimmäinen amerikkalainen pelijätin hallituksessa / Uutiset / pelaaja.fi

Nintendo otti Itse ilkimys -tuottajan auttamaan elokuvien teossa – ensimmäinen amerikkalainen pelijätin hallituksessa

6.07.2021 // Kirjoittanut: Tarja Porkka-Kontturi
2
Super Mario elokuva, Nintendo ja Illumination

Nintendo vahvisti, että yhdysvaltalaisen Illumination Entertainment -animaatiostudion toimitusjohtaja Chris Meledandri on virallisesti liittynyt sen hallitukseen.

Meledandri on parhaiten tunnettu Kätyreiden luojana sekä Itse ilkimyksen ohjaajana. Häneltä odotetaan panosta erityisesti Nintendon visuaalisen sisällön suhteen ja apua sen mahdollisessa laajentamisessa. Meledandri nimitettiin hallitukseen jo toukokuun alussa, mutta hänen asemansa virallistettiin vasta viime viikolla.

– Chris Meledandri on kerännyt laajalti kokemusta ja näkemystä yritysjohtajana ja viihteen alalla, joten odotamme hänen valvovan johtoamme asianmukaisesti puolueettomasta näkökulmasta ja tarjoavan samalla arvokasta neuvontaa, Nintendon johtaja Shuntaro Furukawa kommentoi.

Nintendon kehittäjälegenda Shigeru Miyamoto alleviivasi visuaalisen sisällön merkitystä yhtiön laajentumispyrkimyksissä. Myös hän totesi Meledandrin olevan arvokas hallituksen jäsen juuri elokuva-alan asiatuntemuksensa vuoksi.

– Visuaalisen sisällön tekemisen ja pelien kehittämisen prosessit jakavat joitakin samoja ajattelutapoja, mutta erojakin on. Elokuvabisnes, mukaan lukien jakelu, on murrosvaiheessa. Uskomme, että Chrisin panoksen pyytäminen asiantuntijana, jolla on monen vuoden kokemus Hollywoodista, auttaa meitä tulevaisuudessa, Miyamoto taustoitti.

Nintendon ja Illumination Entertainmentin yhdessä työstämä Super Mario Bros: The Movie saapuu teattereihin ensi vuonna.

Lähde: Nintendo Everything

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Sundance Kid kuva
Sundance Kid

Jotenkin toivon, että tulevassa Super Mario -leffassa ei ole samanlaista juonta kuin Sonic-elokuvassa. En jotenkin haluaisi nähdä Mariota ja Luigia toisen ulottuvuuden olentoina, jotka sekoilevat meidän maailmassamme.

Käyttäjän Teräskäsine kuva
Teräskäsine

Kauhean vaikea nähdä Mariosta ja etenkään Zeldasta mitään leffaa. Ainoastaan poikkeus on Metroid, josta suunniteltiinkin elokuvaa 15 vuotta sitten. Metroid on niin selvästi Alien-vaikutteinen pelisarja, että siitä on helppo mielessä jo kuvitella visuaalit ja kaikki.

Nostoja