Nintendo-roolipeli Xenoblade saa jatkoa – tältä meno näyttää uudella Switch-konsolilla / Uutiset / pelaaja.fi

Nintendo-roolipeli Xenoblade saa jatkoa – tältä meno näyttää uudella Switch-konsolilla

13.01.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
5

Nintendon ja Monolith Softin ylistetty roolipelisarja Xenoblade on saamassa jatkoa uudella Switch-konsolilla. Osana varhain Suomen aikaan järjestettyä Switch-presentaatiota yhtiöt toivat julki Xenoblade Chronicles 2:n, josta nähtäville saatiin myös jo ensimmäiset pelikuvamaistiaset.

Julkistustrailerin perusteella myös Xenoblade Chronicles 2.ssa tutkimaan päästään mittavaa avointa maailmaa, joka puhtaan fantasian sijasta tukeutuu jälleen runsaisiin scifi-elementteihin. Tyylillisesti siis eroja esimerkiksi Wiin Xenoblade Chroniclesiin ei ole ainakaan toistaiseksi vielä kauheasti nähtävillä, mutta eipä pelille ole vielä julkaisuajankohtaakaan annettu.

Aiempia Xenoblade-pelejä sekä monia muita Xeno-seikkailuja vetämässä ollut Tetsuya Takahashi on isosti mukana myös Xenoblade Chronicles 2:n kehityksessä.

Päivitys: Nintendo on lupaillut, että peli saataisiin ulos vielä tämän vuoden puolella.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Qlaos kuva
Qlaos

Pitäkää te vain Zeldanne, minä otan tämän, kiitos! ^^

Käyttäjän Boblick kuva
Boblick

Tämä on itsellenikin se peli, joka saa mahdollisesti ostamaan Switchin. Mutta koska peli ei saavu konsolin julkaisun yhteydessä, niin eipä tässä kiireitä ole. Ehtii samalla näkemään onko Switchistä mihinkään.

Käyttäjän Mikanes kuva
Mikanes

Vahvistettu tulevan eurooppaankin asti jo TÄNÄ VUONNA! Mahtavaa!

Käyttäjän jolle95 kuva
jolle95

Toivon että kyseessä on enemmän Wiin Xenobladea muistuttava tarinapainotteinen kokemus kuin Xenoblade Chronicles X:n questien tekoon painottava kokemus. X jäi pettymykseksi juurikin tarinan ja ääninäyttelyn heikkouden takia.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Jos 60 fps = kyllä. Jos alle 22 fps niinku edellinen Wii U:lla = ei

Yksi asia mistä pitää antaa Nintendolle propsit on se, että tähtäävät 60 fps päivitykseen first party peleissään, toisin kun Sony ja Microsoft. Tosin olisi vielä parempi, että se 60 fps olisi oikeasti kokoajan tai edes kevyesti suurimman osan ajasta 60 fps.

Nostoja