Nintendo-sarja Pikmin saa jatkoa – uusi peli "lähellä valmistumista" / Uutiset / pelaaja.fi

Nintendo-sarja Pikmin saa jatkoa – uusi peli "lähellä valmistumista"

7.09.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
5

Pikmin 4 on parhaillaan työn alla Nintendolla, pelisivusto Eurogamer tietää kertoa. Pelin olemassaolon paljasti sivustolle ensiksi sarjan luoja Shigeru Miyamoto viime heinäkuussa antamassaan haastattelussa, minkä jälkeen Nintendo on vahvistanut pelin olemassaolon sivustolle vielä erillisellä tiedotteella.

– Voimme vahvistaa Pikmin 4:n olevan työn alla, mutta siinä on kaikki, mitä voimme kertoa tällä hetkellä, Nintendon tiedote selittää.

Tiedossa ei tällä hetkellä ole, mille alustalle Nintendo on uutta Pikminiä tällä hetkellä työstämässä. Mahdollisesti uutta peliä ei tarvitse odottaa kuitenkaan kauaa, sillä Miyamoton mukaan peli olisi lähellä valmistumista.

Viimeisin kaupoissa nähty Pikmin-sarjan osa oli Pikmin 3, joka oli pitkällisen odottelun jälkeen julkaistiin Wii U:lle kesällä 2013. Kaksi aiempaa Pikmin-sarjan osaa luotiin alunperin Gamecubelle, mutta myöhemmin niistä tehtiin käännökset myös Wiille.

Lähde: Eurogamer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Carpio kuva
Carpio

Mahtavaa! Vasta alkuvuonnan tuli läpäistyä sarjan kaksi ensimmäistä osaa ja ihastuin pelisarjaan täysin. Alustaksi on kuitenkin spekuloitu Wii U:ta että NX:ää. Mitäs jos seuraava Pikmin tulisikin 3DS:lle?

Käyttäjän Muksu kuva
Muksu

Tämä tuli kevyesti puskista. Varsinkin jos kyseessä aivan tosiaan on kotikonsolille tehty aivan oikea jatko-osa. Wii U:n Pikmin 3 oli melkoisen timanttinen paketti. NX:n julkaisupeliksi pls.

[spoiler]Niitä meltdowneja kun tämä paljastuu mobiilipeliksi. Noh, en kyllä toivo tätä itsekkään.[/spoiler]

Käyttäjän Kingsta kuva
Kingsta

Pikmin 3 on ollut omalla kohdallani Wii U:n positiivisin yllätys, toivottavasti samaa herkkua on luvassa.

Käyttäjän Mikanes kuva
Mikanes

Holy Shit.. pyhä paska että tuli puskista! Ei siis se että peli on kehitteillä, vaan että se olisi jo lähes valmiskin. Ja tosiaankin tämä ihmetys vain, jos kyseessä on ihan täysiverinen kotikonsolille tuleva jatko-osa. Koska tuon Pikmin 3:n oli tarkoitus tulla ulos jo Wiille, niin voipi olla että osa työntekijöistä on jo siirtynyt nelosen kimppuun ennen pelin julkaisua. Lisäksi on tietysti voitu käyttää apuna firman muita omia studioita, kuten Nintendolla on usein tapana tehdä.

Nyt Nintendo toimisi kyllä äärimmäisen järkevästi, jos tuo olisi NX:n julkaisupeli.. ja vielä kun aiemmin on huhuttu monien muiden isojen (tai ainakin kaivattujen) nimikkeiden olevan Nintendon uutukaisen julkaisuvalikoimassa, niin kyllä kyseinen konsoli saattaisi olla harkinnan arvoinen ostos jopa monille "ei hc-faneille". Eli uusi 3D Mario (Super Mario Galaxy 3 tai Sunshine 2), Metroid (Prime 4 tai vastaava), F-Zero ja Zelda sinne julkkariin, sekä vino pino sen hetken kuumimpia AAA third party multiplattareita (ja pari ekslusiivia) niin johan vaikuttaa Nintendon konsolikin taas pitkästä aikaa PELIKONEELTA! Tosin omasta mielestäni Wii U:kin sellainen on, tämän sukupolven helposti parhaalla yksinoikeusvalikoimallaan..

E: Uutisesta vielä, viimeisessä lauseessa on yksi iso kirjain liikaa.. U.

Käyttäjän Megaman kuva
Megaman

HUHHU!! POMMI uutinen. Pikmin 3 on omalla kohdallani yksi sukupolven pelatuimmista ja pidetyimmistä peleistä, joten sanomattakin selvää, että olen aivan liekeissä tästä uutisesta.

Lainaus käyttäjältä Muksu

Spoileri!Näytä spoileriNiitä meltdowneja kun tämä paljastuu mobiilipeliksi. Noh, en kyllä toivo tätä itsekkään.

Älä älä…..