Nintendo Selects -alepelien kokoelma saapuu 3DS:lle / Uutiset / pelaaja.fi

Nintendo Selects -alepelien kokoelma saapuu 3DS:lle

28.09.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
5

Joukko Nintendon suosituimpia 3DS-pelejä on saamassa uudelleenjulkaisun lokakuun 16. päivä Nintendo Selects -brändin alla. Uudelleenjulkaisu tarkoittaa pelien palaavan kauppoihin tavanomaista pienemmän hintalapun kera, mikä ei vielä tänäkään päivänä ole erityisen yleinen ilmiö Nintendo-julkaisujen suhteen.

Uusiojulkaisun saavat pelit ovat The Legend of Zelda: A Link Between Worlds, Star Fox 64 3D, Nintendogs + cats, Mario Tennis Open, Yoshi's New Island ja Mario Party: Island Tour. Jo aikaisemmin Nintendo Selects -brändin alla on myyty myös noin kahtakymmentä Wii-peliä. Näitä ovat olleet esimerkiksi Super Mario Galaxyt, Wii Party ja Donkey Kong Country Returns.

Tarkalleen Nintendo ei ole vielä kertonut, miten suurta leikkausta pelien hintoihin voidaan odottaa.

Lähde: Nintendo Suomi

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän partajeesus kuva
partajeesus

"Uudelleenjulkaisu tarkoittaa pelien palaavan kauppoihin tavanomaista pienemmän hintalapun kera"

Oma veikkaus 39e ja nintendo pitää tuota halpana.

Käyttäjän henkka007 kuva
henkka007

Noin puolet noista omistan ja loput hommaan myös alkuperäisinä :). Voin ostaa noi myös, jos saa sika halvalla. n. 30€ taisi olla Wii pelien uusintapainokset. 9€ oon halvimmillaan nähnyt,

Käyttäjän Qvistus kuva
Qvistus

Starfoxin voisin hommata.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Nintendo arvottaa kyllä pelinsä hieman liian korkealle muihin valmistajiin nähden. Siinä muuten yksi syy miksi Wii U:a ei ihan heti huvita ostaa, jos koskaan (kun aika ei oikein riitä). Kun ostin PS3:n pari vuotta sitten, sain Unchartedit halvalla ja TLoU:nkin verkkokaupasta 30 eurolla.

Käyttäjän Muksu kuva
Muksu

Melko ankea valikoima. Star Foxia voisin harkita, mutta vain jos myös eShopissa pelien hinta laskee. Pahoin pelkään että tätä ei tule tapahtumaan.