Nintendo Switchin voittokulku jatkuu maailmalla. Konsoli on saavuttanut jo yhden vuoden iän, ja japanilainen Media Create on paljastanut laitteen ensimmäisen vuoden myyntiluvut nousevan auringon maassa.

Raportin mukaan Nintendo Switchiä myytiin Japanissa ensimmäisen vuoden aikana kunnioitettavat 3,8 miljoonaa kappaletta, mikä on käytännössä kolme kertaa enemmän kuin PlayStation 4:ää ensimmäisenä vuotenaan.

Sonyn konsolia myytiin Japanissa ensimmäisen 12 kuukatensa aikana 1,1 miljoonaa kappaletta, joskin Media Createn mukaan PS4:n kokonaismyynnit ovat Japanissa tätä nykyä yli 6,5 miljoonaa kappaletta.

Viimeisimmän virallisen tiedon mukaan Switchiä on myyty maailmalla kaikkiaan lähes 15 miljoona kappaletta, eli sitä on myyty jo nyt enemmän kuin Nintendon edellistä Wii U -konsolia koko sen elinkaaren aikana. Lisäksi se on Yhdysvaltain ja Japanin historian nopeiten myynyt kotikonsoli.

Pelien saralla Switchin suosituin julkaisu on Super Mario Odyssey, jota on myyty maailmanlaajuisesti 9 miljoonaa kappaletta. Monien katseet ovatkin kääntyneet tulevaan pelitarjontaan, josta saatiin runsaasti esimakua viime yön Nintendo Direct -lähetyksessä.

Lähde: DualShockers

Lisää luettavaa