Nintendo Switch päivittyi versioon 11.0 – tuo mukanaan toivottuja ominaisuuksia / Uutiset / pelaaja.fi

Nintendo Switch päivittyi versioon 11.0 – tuo mukanaan toivottuja ominaisuuksia

1.12.2020 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
9
Nintendo Switch päivittyi versioon 11.0 – tuo mukanaan toivottuja ominaisuuksia

Nintendon Switch- ja Switch Lite -konsolit ovat saaneet joulukuun kunniaksi uuden käyttöjärjestelmäpäivityksen, joka kantaa versionumeroa 11.0. Se tuo mukanaan käyttäjämukavuutta parantavia uudistuksia ja ominaisuuksia, jotka muun muassa helpottavat viimein omien pelikuvien ja -videoiden siirtämistä.

Pelikuvia ja -videoita voi tästä eteenpäin siirtää USB-kaapelin avulla suoraan Switchiltä pc:lle tai langattomasti älylaitteille. Siinä missä USB-siirto pc:lle on melko suoraviivainen operaatio, langattomalla yhteydellä voidaan siirtää maksimissaan kymmenen kuvaa kerrallaan. Haluttujen kuvien valinnan jälkeen konsolin ruudulle ilmaantuu QR-koodi älylaitteen kuvattavaksi.

Näkyvimpänä lisäyksenä konsolin päävalikkoon on ilmaantunut oma alue Nintendo Switch Online -palvelulle, josta käsin voi hallita omia tilaustietojaan ja jäsenyyteen liittyviä latauksia. Nintendo Switch Online -jäsenet voivat nyt myös kytkeä päälle automaattisen pilvitallennuksen, jonka avulla he pääsevät suoraan käsiksi pelitallennuksiinsa myös toisella jäsenyyteen sidotulla Switch-konsolilla.

Järjestelmäpäivityksen myötä pelaajat voivat määrittää myös verkkolataustensa järjestyksen, mikäli latausjonossa on kerrallaan useampi peli, lisäsisältöpaketti tai päivitys. Uudella Trending with Friends -ominaisuudella voi vuorostaan seurata, mitkä pelit ovat kovassa huudossa omien kavereiden kesken, minkä lisäksi omat näppäinasetukset voi nyt nimetä mieleisekseen.

Super Mario Bros. -sarjan 35. juhlavuoden kunniaksi tarjolla on nyt myös uusia Mario-aiheisia käyttäjäikoneita.

Lähde: Nintendo

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän veke97 kuva
veke97

Hyvä juttu. Mutta edelleen teemat/taustakuvat puuttuu.

Käyttäjän Kalastajamies kuva
Kalastajamies
Lainaus veke97

Hyvä juttu. Mutta edelleen teemat/taustakuvat puuttuu.

Hassuinta toisessa nintendo tuotessa, ds3D:ssa ollut alusta alkaen wallpapereita, nippa vaan todella laiska wallpaper suhteen

Käyttäjän Le Toillètte kuva
Le Toillètte

Missä JoulukalenteriHD?

Käyttäjän Erik H. kuva
Erik H.
Lainaus Le Toillètte

Missä JoulukalenteriHD?

Olen väijynyt samaa koko päivän!

Käyttäjän Hayarigami kuva
Hayarigami

^ Jotkut mölyt kannattaisi ehkä pitää mahassa. Pelaaja-lehden toimitus on kutistunut niin pieneksi, että olisi kohtuutonta odottaa vielä JoulukalenteriHD:ta. Hyvä kun lehdentekoa pystyvät pyörittämään.

Aijai, tekeepä pahaa nähdä Switch käsilaukussa ilman suojakoteloa!

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu
Lainaus Le Toillètte

Missä JoulukalenteriHD?

Koronaolosuhteiden ja muiden kiireiden myötä JoulukalenteriHD on tänä vuonna sen tason logistinen ja tuotannollinen mahdottomuus, että tänä vuonna jää valitettavasti väliin. Edes normaalissa työympäristössä kyseessä kun ei ole mikään kepeä projekti.

Ei tosiaan täytellä mielellään uutiskommentteja kaipuuviesteillä, vaan niitä voi lähetellä tarvittaessa vaikkapa sivuston yleiseen palauteketjuun.

Panu

Käyttäjän Le Toillètte kuva
Le Toillètte

Selvä, näin se on että vuodesta 2020 tuli vieläkin surkeampi. Toki ymmärrän että iso K ja resurssipula aiheuttavat tämän, mutta elättelin vielä toiveita joulunihmeestä. Mutta eipä hätää, koska aiempien vuosien kalenterit on edelleen olemassa niin fiilistellään niillä! Eikä tarkoitus ollut negatiivinen, arvostan työtänne äärettömästi.

Pahoittelut vielä innostumisestani, mutta odottelin jonkinlaista virallista tiedotetta JoulukalenteriHDn peruuntumisesta ja onneksi virallinen tieto tuli lopulta tietoon.

Käyttäjän Izmou kuva
Izmou

Ei vieläkään in-app button mappingia Nintendo Switch Online NES-peleille. :P

Käyttäjän Pleikkarohmu kuva
Pleikkarohmu

Voi vitsi, kun olisikin aikaa pelata myös Switchillä. PS5 vie jokaisen minuutin vapaa-ajasta!