Nintendon Switch- ja Switch Lite -konsolit ovat saaneet joulukuun kunniaksi uuden käyttöjärjestelmäpäivityksen, joka kantaa versionumeroa 11.0. Se tuo mukanaan käyttäjämukavuutta parantavia uudistuksia ja ominaisuuksia, jotka muun muassa helpottavat viimein omien pelikuvien ja -videoiden siirtämistä.

Pelikuvia ja -videoita voi tästä eteenpäin siirtää USB-kaapelin avulla suoraan Switchiltä pc:lle tai langattomasti älylaitteille. Siinä missä USB-siirto pc:lle on melko suoraviivainen operaatio, langattomalla yhteydellä voidaan siirtää maksimissaan kymmenen kuvaa kerrallaan. Haluttujen kuvien valinnan jälkeen konsolin ruudulle ilmaantuu QR-koodi älylaitteen kuvattavaksi.

Näkyvimpänä lisäyksenä konsolin päävalikkoon on ilmaantunut oma alue Nintendo Switch Online -palvelulle, josta käsin voi hallita omia tilaustietojaan ja jäsenyyteen liittyviä latauksia. Nintendo Switch Online -jäsenet voivat nyt myös kytkeä päälle automaattisen pilvitallennuksen, jonka avulla he pääsevät suoraan käsiksi pelitallennuksiinsa myös toisella jäsenyyteen sidotulla Switch-konsolilla.

Järjestelmäpäivityksen myötä pelaajat voivat määrittää myös verkkolataustensa järjestyksen, mikäli latausjonossa on kerrallaan useampi peli, lisäsisältöpaketti tai päivitys. Uudella Trending with Friends -ominaisuudella voi vuorostaan seurata, mitkä pelit ovat kovassa huudossa omien kavereiden kesken, minkä lisäksi omat näppäinasetukset voi nyt nimetä mieleisekseen.

Super Mario Bros. -sarjan 35. juhlavuoden kunniaksi tarjolla on nyt myös uusia Mario-aiheisia käyttäjäikoneita.

Lähde: Nintendo

Lisää luettavaa