Nintendo Switch Pro -konsoli ilmaantui Amazoniin / Uutiset / pelaaja.fi

Nintendo Switch Pro -konsoli ilmaantui Amazoniin

1.06.2021 // Kirjoittanut: Jukka Moilanen
2
Nintendo Switch Pro, Amazon, verkkokauppa, konsoli, paljastus, julkistus

Nintendon huhuttu uusi Switch-malli on saanut lisävahvistusta verkkokauppa Amazonin sivuilta.

Amazonin meksikolaisilta sivuilta löydetty kauppasivu vihjasi New Nintendo Switch Pro -konsolin saapumisesta kaupan valikoimaan. Uusi Switch-malli ei ollut vielä tilattavissa ja sen kauppasivu on jo poistettu verkkokaupasta. Switch Pro -mallin ilmestyminen Amazoniin tukee kuitenkin aikaisemmin verkossa julkaistuja väitteitä, joiden mukaan Nintendon uusi konsolimalli tulisi kuluttajien saataville syksyllä.

Nintendo Switchin Pro-versiosta on liikkunut huhuja jo pidemmän aikaa, mutta tuoreiden tietojen perusteella paljastusta ei tarvitse odottaa enää pitkään. Muun muassa Bloomberg-julkaisu kertoi viime viikolla Nintendon aikovan viimein paljastaa tehokkaamman konsolimallin ensi viikon lopussa järjestettävien E3 2021 -messujen alla.

Lähde: VGC

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski

New Nintendo Switch Pro? Joko Nintendolla on taas vedetty sieniä näitä koneita nimetessä tai sitten tämä on niin feikki kuin olla voi.

Käyttäjän Carpio kuva
Carpio
Lainaus Haerski

[b]New[/b] Nintendo Switch [b]Pro[/b]? Joko Nintendolla on taas vedetty sieniä näitä koneita nimetessä tai sitten tämä on niin feikki kuin olla voi.

Kumma kun ei ollut Nintendo Switch U 🤣

Nostoja