Nintendo Switchin julkaisupelit paljastettiin / Uutiset / pelaaja.fi

Nintendo Switchin julkaisupelit paljastettiin

13.01.2017 // Kirjoittanut: Joonas Pikkarainen
8

Nintendo on paljastanut pelaajille tarjolla olevan pelikatalogin yhtiön maaliskuussa ilmestyvän Nintendo Switch -konsolin julkaisussa.

Julkaisupäivän valikoimaan kuuluu toistaiseksi ainoastaan viisi peliä; tuorein Zelda-seikkailu The Legend of Zelda: Breath of the Wild, minipelikokoelma 1-2 Switch, Super Bomberman R, Ubisoftin tanssipeli Just Dance 2017 sekä digifiguuripeli Skylanders Imaginators.

Maaliskuun aikana konsolille ilmestyvät myös Square Enixin uusi roolipeli I am Setsuna, kotimaisen Frozenbyten roguelike Has-Been Heroes sekä Snipperclips: Cut it Out, Together!

Keväällä ja kesällä valikoima täydentyy ainakin Sonic Manialla, Lego City Undercoverilla, Armsilla, Mario Kart 8 Deluxella ja Splatoon 2:lla. Syksyn ja loppuvuoden tarjontaa kasvattavat puolestaan Super Mario Odyssey, Elder Scrolls V: Skyrim ja NBA 2K18.

Yllä olevat pelit julkistettiin viimeöisessä Nintendo Switch -lähetyksessä, joten uusia mahdollisia julkaisupelejä saatetaan vielä paljastaa tulevien kuukausien aikana.

Lähde: Polygon

Päivitetty 22:50: Super Bomberman R julkaistaankin Nintendo Switch -konsolin kanssa samaan aikaan 3. maaliskuuta. Uutista päivitetty kuvastamaan julkaisupelien oikeaa tilaa.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Megaman kuva
Megaman

En tiedä....aika jäätävää. Zelda näyttää upealta, mutta sen voi kaiketi pelata Wii U:lla?

Käyttäjän Demppa kuva
Demppa

Nihkeä valikoima, mutta henkilökohtaisesti onneksi Zeldalla pärjää pitkälle. Mistäpä sitä aikaa muuhun repäisisi..

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

Ei paljon tällä listalla juhlita. Tosin ennen Suomen julkaisua on lista varmaan paljon pidempi.

Ja tuon on Zeldan on parempi tulla Wii U:lle samana päivänä. Eli 3.3.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Liekö tämä suppein tai ainakin huonoin julkaisuvalikoima konsolille koskaan? Ennätys toki sekin.

Kiinnostavin peleistä, eli Zelda, tulee myös aiemmalle konsolille, yksi on minipelejä ja loput (huimat kaksi) on julkaistu jo hyvän aikaa sitten muille konsoleille (Just Dance ja Skylanders). Vau. Siis oikeasti vau sen osalta, että miten on edes mahdollista tehdä jotain näin päin persettä.

Julkaisukuuna tulee sitten ainakin yksi jo muualla nähty peli (Setsuna), yksi jälleen uusi Bombermanin versio ja kaksi aika tuntematonta teosta (Has-Been Heroes ja Snipperclips whatever).

Keväällä ja kesällä valikoima täydentyy Sonic remakella, kahdella Wii U-porttauksella (Mario Kart, Lego City), kikkapelillä ja Wii U-pelin jatko-osalla (Splatoon 2). Syksyn ja loppuvuoden "täyttää" "ikivanha" Skyrim ja korispeli. Onneksi sentään uusi Mario tulee tuomaan jotain iloa valikoimaan.

Lainaus

Yllä olevat pelit julkistettiin viimeöisessä Nintendo Switch -lähetyksessä, joten uusia mahdollisia julkaisupelejä saatetaan vielä paljastaa tulevien kuukausien aikana.

Syytä olisi jos ei halua toista floppia putkeen. Maksullinen netti ja tämä pelivalikoima, eikä hintakaan ole se huhuttu kohtuullinen.

Käyttäjän Brutal1ty kuva
Brutal1ty

Ei näytä hyvältä, listasta vain Mario ja Zelda kiinnostaa. Splatoonista en ole ekaakaan peliä pelannu ja tätä versiota ei voi pelata edes ilmaiseksi netissä tulevaisuudessa, so fuck it. Haluanko uuden version Mario Kart 8:sta?...Enpä taida.

Loput mukltiplättärit on jos Steam wishlistillä, niissä on bonuksina myös esim. Trading Cardit ja mahdollisuus suuriin säästöihin, puhumattakaan että suurin osa on tarjolla jo nyt.

Saatan pitää Bombermania silmällä, mutta kuten te tiedätte: #FucKonami

Silti sitä yhtä peliä en saanut mitä halusin: Dragon Quest Builders...ja se trollaus >:( :
Nintendo: "Meillä on vielä Yksi Dragon Quest-peli teille"
Minä: "Dragon Quest: Builders???"
Nintendo: "Dragon Quest Heroes 1 ja 2"
Minä: "Fuck!"

Varmaa on että en julkaisussa tätä osta, saattaa mennä vuosi tai kolmekin, omaan mieleeni just nyt tuo Dragon Quest: Builders olisi ollut täydellinen Killer App tälle systeemille, takijät vihjailivat vielä NX-aikoina että se olisi tulossa, joten odotukseni olivat syystä, ei se mitään että sitä ei julkistettu, mutta tuo trollaus oli jo julmaa.

Käyttäjän Napsuh kuva
Napsuh

Nitken. Eli nauran ja itken. Niin hysteerisesti ettei pysty sanomaan kumpaa enemmän, siksi sille piti kehittää ihan oma sanansa. On toi julkaisupäivän pelilista niin huikee...

Noh, kesän lopussa on kädessä puhki tahkottu Zelda, Splatoon ja ... ...niinno laatuhan korvaa määrän.

Käyttäjän Jaakko Herranen kuva
Jaakko Herranen
Lainaus käyttäjältä zappah

Liekö tämä suppein tai ainakin huonoin julkaisuvalikoima konsolille koskaan? Ennätys toki sekin.

Nintendo 64:n USA-julkaisun yhteydessä saatiin ainoastaan Pilotwings sekä Mario 64 :)

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus
Lainaus käyttäjältä Jaakko Herranen

[quote='käyttäjältä zappah']Liekö tämä suppein tai ainakin huonoin julkaisuvalikoima konsolille koskaan? Ennätys toki sekin.[/quote]

Nintendo 64:n USA-julkaisun yhteydessä saatiin ainoastaan Pilotwings sekä Mario 64 :)

Juu, mutta ne oli sentään molemmat loistavia pelejä ja Mario 64 ehkä yksi kaikkien aikojen merkittävimmistä peleistä.