Nintendo tarjoaa toiminnantäyteisen viikonlopun / Uutiset / pelaaja.fi

Nintendo tarjoaa toiminnantäyteisen viikonlopun

16.03.2007 // Kirjoittanut: Pelaaja_Ossi
17

Nintendo on jälleen julkaissut perjantain kunniaksi kolme uutta peliä Wiin Virtual Console -palveluun. Vanhan koulukunnan klassikkojen rynnistyksen aloittaa alun perin NESillä nähty Ice Climber, jossa vasaralla varustettu eskimo pyrkii nousemaan vaarallisen vuoren huipulle. Peli on 500 pisteen hintainen.

ic.jpg

Tämän viikon paluuta 1980-luvulle jatkaa legendaarinen NES-peli Teenage Mutant Ninja Turtles. Myös 500 pistettä maksavassa pelissä ninjakilpikonnien tehtävänä on puhdistaa kotikaupunkinsa pahamaineisista rikollisista viidessä laajassa kentässä. Pelihahmoa voi vaihtaa kesken tehtävän, mistä on hyötyä, sillä sankareilla on omat vahvuutensa.

tmnt.png

Viikon kolmas Virtual Console -julkaisu on kaikkien selviytymiskauhupelien äiti Splatter House. Turbografxilla nähdyssä pelissä sankari yöpyy tyttöystävänsä kanssa karmivassa kartanossa myrskyn takia. Seuraavana aamuna tyttö on kadonnut, ja sankarilla on päässään supervoimia sisältävä jääkiekkokypärä. 600 pisteen hintaisessa pelissä pelaajan on selviydyttävä kartanon kauhuista ja pelastettava tyttöystävänsä.

splatterhouse.jpg

Virtual Consolen tarjonta kattaa tällä hetkellä 65 peliä.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

http://www.screwattack.com/Flash%20HTML/ANN/TMNT/TMNT.html

Tämä riittää kertomaan kuinka hyvä peli turtles oli.

Käyttäjän WeePee kuva
WeePee

Siis tuo Nesin Turtles on aivan huippu !!

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

(himopelaaja)

Segalla Splatter House oli karmean pelottava silloin aikoinaan. Monet yöunet pienenä menetin pelin takia. Hurjat musiikit ja raaka.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

HAhhaa Xbox Live Arcade sai jo keskiviikkona kaikkien aikojen parhaan version Turtles:sta.

Etenkin 4 pelaajan Co Op Liven kautta on nannaa ja hintaa on n. 4e

Käyttäjän Eemeli Rekunen kuva
Eemeli Rekunen

"HAhhaa Xbox Live Arcade sai jo keskiviikkona kaikkien aikojen parhaan version Turtles:sta.

Etenkin 4 pelaajan Co Op Liven kautta on nannaa ja hintaa on n. 4e"

Totta, mutta Live Arcadesta saa vain arcadeversion. Aikanaan NESillä tuo oli Nintendonfanin ja Turtlesfanin märkä uni. Arcade on aikalailla samanlainen, mutta pienin eroin. Se on muunmuassa lyhyempi.

Periaatteessa VC:stä voisi tuon Turtlesin ostaa, mutta koska se pilasi lapsuuteni ja koska se on tavallaan vielä hyllyssä alkuperäisenä niin jätän väliin.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

(himopelaaja)

Kyllä snessillä mielestäni paras turtles on 2 osa ehdottomasti. Siitä parhaat muistot turtles peleistä. Tämä eka oli aivan karmea. Vaikeus oli kyllä ylitsepääsemätön. En ikinä päässyt tätä läpi.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

(himopelaaja)

Korjaan nes ei "snes"

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"Totta, mutta Live Arcadesta saa vain arcadeversion. Aikanaan NESillä tuo oli Nintendonfanin ja Turtlesfanin märkä uni. Arcade on aikalailla samanlainen, mutta pienin eroin. Se on muunmuassa lyhyempi."

Olen palannut kyllä aikoinaan NES versionkin Turtles 2:sta mutta tämä Arcade versiohan on parempi...mainitsit sen ainoan miinuksen eli lyhymmyyden.

Käyttäjän CrazyMario kuva
CrazyMario

Hitto toi turtles on vaikea.... en oo tainu ees päästä sitä ikinä läpi, vaikka sitä on tullu mäiskittyä tosi paljon... Ice climber.. mikä klassikko! tulipa nuoruusvuodet mieleen... =)

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

http://www.screwattack.com/Flash%20HTML/ANN/TMNT/TMNT.html

Tuo video on kyllä ihan oikeassa siinä, että TMNT peli oli tosi vaikee, mut mulla on kyllä ainoastaa tosi hyviä muistoja tosta pelistä :) Muistan ja tuun aina muistamaan ne ihanat ajat ku pienenä poikana pelasin tätä ihan onnessani ja meinas aina välillä kyl itku tulla ku oli nii vaikee :D Kaikki jotka on joskus pelannu tätä peliä niin tietää varmaan mistä puhun ;) Suosittelen kyl kaikkia edes koittamaan tätä.