Nintendo uusi erikoisohjain paljastui virallisesti – lokakuussa roolipelaaminen ja kuntoilu kohtaavat toisensa / Uutiset / pelaaja.fi

Nintendo uusi erikoisohjain paljastui virallisesti – lokakuussa roolipelaaminen ja kuntoilu kohtaavat toisensa

12.09.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
11
Ring Fit Adventure, nintendo, Switch, 18. lokakuuta, Ring-Con, julkaisupäivä, liikunta, kuntoilu

Nintendon aiemmin viime viikolla kiusoittelema Switchin uusi erikoisohjain on esitelty virallisesti. Renkaan muotoinen Ring-Con on osa Nintendon tuoretta Ring Fit Adventure -peliä, joka tuo kuntoilupelaamisen Switchille muutamin mielenkiintoisin kääntein.

Ring-Con koostuu kahdesta osasta, joista toinen on itse rengas ja toinen jalkaan asetettava tasku. Molempiin ujutetaan yksi Joy-Con-ohjain, joiden avulla Ring Fit Adventure havaitsee erilaisia liikkeitä, kuten renkaan puristelua ja pyöräyttelyä sekä juoksemista.

Liikkeitä tekemällä pelaamaan päästään kevyttä roolipeliä. Ring Fit Adventuren päävetoimana toimii nimittäin sen Adventure-tila, jossa käydään vuoropohjaisia taisteluita tekemällä Ring-Conilla erilaisia asioita. Taistelujen välissä tarjolla on vielä kepeitä esteratoja, joissa muun muassa hypitään ja soudetaan ohjainta hyödyntäen.

Pärjäämisestä palkitaan pelihahmoa voimistavilla tasoilla ja lisäliikkeillä, minkä yhteydessä pelaajan omaa liikkumista mitataan myös kevyesti. Halutessaan pelaamista voi harrastaa toki vielä pienemmässä kapasiteetissa minipelien sekä perinteisempien liikuntaharjoitusten parissa.

Ring Fit Adventure ilmestyy Switchille 18. lokakuuta. Pelille kertyy ohjaimen kanssa hintaa Yhdysvalloissa noin 80 dollaria, mikä kääntynee tällä siis jonnekin 80 euron tietämille.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Heppulinen kuva
Heppulinen

Toi mies näyttää aika pelottavalta esittelyvideossa...

Käyttäjän mantelirapu kuva
mantelirapu

Molemmat on pelottavan yli-innokkaita.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Hmm... Switchillähän on jo Dark Souls, joten kohta on Youtubessa "Dark Souls playthrough with ringfit only".

Esittelijät oli kyllä niin teennäisen innokkaita sekä samalla pelottavia. Erityisesti kohta, jossa mies sanoo jotain että totta kai haluatte nähdä pelaamista tms.

Konsepti ja peli ei sinänsä mitenkään ylihuonolta vaikuta mutta tämä esittely on niin monella tapaa myötähäpeää aiheuttava että oksat pois.

Käyttäjän kokkobill kuva
kokkobill

Face palmia taas huolella! Mitä seuraavaksi? Nintendo lobotomy helmet adventure..

Käyttäjän Yerted kuva
Yerted

Kieltämättä video oli aika karmiva juuri tuon hirveän yli-innokkuuden takia mutta tuote itsessään tulee varmaan hankittua. Olen varma että tytär tulee tykkäämään tästä :)

Käyttäjän Teräskäsine kuva
Teräskäsine

Ammmattilaiset esittelemässä, oikein stereotyyppinen kuva sellaisista Amerikkalaisista tv-shop juontajista, joilla ei hymy hyydy vaikka koko rakennus romahtaisi. Hmm, heistä saisi vaikka kauhupelin aikaiseksi. :D

Käyttäjän Haerski kuva
Haerski

Devolver on kohta out of business, koska Nintendo on pian upottanut pelialan niin syvälle naurettavuuden suohon, ettei tästä jää mitään parodioitavaa jäljelle.

Jos tähän videoon roiskisi sekaan vähän verta ja suolenpätkiä, niin perusfiilis ei paljon eroaisi Devolverin ns. lehdistökonferensseista. Odotin vaan koska kuulen pääni sisällä molemmat presenterit kuiskimassa kuorossa: "You want to buy Ring Fit Adventure™. You want to buy Ring Fit Adventure™. You need to buy Ring Fit Adventure™. You need to buy buy buy buy buy..."

Tavataan ensi yön painajaisissa.

Käyttäjän kribmeister kuva
kribmeister

Haha ajattelin ettei voi olla nii paha mitä kommentit antaa ymmärtää. Olin väärässä.

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Youtubessa oli muuten hyvin kiteytetty tästä videosta:

"Those two actors look like they're simultaneously being held hostage, and holding some hostages of their own, which is a pretty tough look to pull off, but somehow they're nailing it."

Käyttäjän Augustus kuva
Augustus

What fresh hell is this?

Nostoja