Nintendo valtasi itselleen huippukonsolin pelit / Uutiset / pelaaja.fi

Nintendo valtasi itselleen huippukonsolin pelit

23.02.2007 // Kirjoittanut: LassiK
16

Hardcore-pelaajien rakastaman Neo-Geo-konsolin pelit ilmestyvät tänä vuonna Wiin Virtual Console -palveluun, paljastaa Japanin Nintendon päivitetty Virtual Console -sivu.

Lisäksi sivu näyttää, että tulossa on MSX:n pelejä.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän MasterTK kuva
MasterTK

O_O

Käyttäjän PetriP kuva
PetriP

MSX:n peleistä ei itseltä löydy "kuin" Konamin Salamander ja Circus Charlie, mutta MSX:lle on julkaistu yllättävän laaja kirjo huippupelejä (Metal Gear, Snatcher jne..)

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

NeoGeo on kyllä aika hauska. Varmaan enemmän järkyttäviä engrish-käännöksiä kuin millään muulla konsolilla.

Käyttäjän Tarkkis kuva
Tarkkis

Jumala siis on kuin onkin olemassa :O Vieläkun saataisi ps3 / psp:n vastaava järjestelmä, elikkäs niin että noita pelejä voisi ladata vaikkapa ds:ään pelattavaks.

Käyttäjän Wiii kuva
Wiii

DS-Wii connection on tulossa, dont wori ;)

Kyllä uskoisin vähintään ilmaisten ds-demojen tulevan (ds-downloadstationin tapaan, ja eikös jossain tiedotustilaisuudessa niin sanottu?)

Nintendo on näyttänyt kykynsä kehittyä, joten VC-palveluun vanhat GameBoy pelit -> transfer to DS! (Mutta riittääkö ds:n muisti moiseen? No, ehkä, ilmaiset demot tulevat ainakin...)

Käyttäjän Rocky_Balboa kuva
Rocky_Balboa

MSX oli kyllä mahtava. Muistaako kukaan MSX:lle semmoista peliä, missä piti varoa muumioita ja kerätä pyramidista aarteita? Paras peli ever!

Vaan kuka helvetti maksaa MSX:n peleistä 800 (kuulemma) pistettä? Joistakin Neogeon peleistä voi sen verran maksaakin, mutta onhan nuo suurimmaksi osaksi aivan liian kalliita.

Käyttäjän dante_727 kuva
dante_727

Satavarma ett venyy myös Marketplaceen ja PSstoreen.. ...korkeintaan nuo voivat pysyä vuoden wiillä yksinoikeutena mun mielest tietty..

Virtual Console on tajuttoman hyvässä vauhdissa... Nintendo se osaa hommansa tehdä.. HYVÄ

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Neo-Geo, PC-engine, Megadrive, Snes, NES...

Luulisi 90-luvun molemmin puolin pelaamistaan aloitelleiden olevan innoissaan! Viewpoint anyone? Vielä kun saatas muutama Amiga-hitti...

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Taitaapi olla tuo Virtual Console Nintendolle parempi rahasampo kuin uudet pelit. Tätä voisi pitää jokseenkin vallankumouksena, että vanhoille peleille löytyy silti paljon kysyntää. Hyvä näin, miksi siis unohtaa peli vain sen takia että se on vanha, kysehän on vain alustasta jolle se on tehty. Amigan korpuilla on suhteellisen turhauttavaa pelata tänä päivänä, koska emulaattorit ajaa saman asian paremmalla varmuudella ja pelien latausajatkin on huomattavasti lyhyempiä. En siis yhtään ihmettele vaikka joskus Amigan pelejäkin ilmestyisi Consoleen :)

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Ihan nousee selkäkarvat pystyyn kun ajattelee sellaisia Amigan hittejä kuin Turrican, Superfrog, Cannon Fodder, Shadow Of The Beast, Stuntcar Racer, Super Cars.

Nostoja