Nintendo vihjailee uudesta Donkey Kong -pelistä

Nintendon puheenjohtaja Reggie Fils-Aime on maininnut kommentissaan mahdollisen uuden Donkey Kong -pelin olevan kehitteillä.

1.11.2017 08:55

Donkey Kongin fanien kannattaa pistää korvat hörölle, sillä Nintendo on vihjaillut pelisarjan uuden osan olevan mahdollisesti kehitteillä.

Timen haastateltavana ollut Nintendo of American puheenjohtaja Reggie Fils-Aime on kertoo, että yhtiön tavoitteena on viedä suosittuja pelisarjoja aina teknisesti ja sisällöllisesti eteenpäin, oli kyseessä sitten Zeldan Breath of the Wild tai tuore Super Mario Odyssey. Näiden seuraksi Fils-Aime mainitsee myös Donkey Kongin.

– Mentaliteettimme on luoda kokemuksia, joista pelaaja sanoo: ”Vau, en ole koskaan ennen tehnyt näin Mario-pelissä.” Siihen me pyrimme. Oli kyseessä sitten Metroid– tai Donkey Kong -kokemus, pyrimme kokoajan viemään IP:tä eteenpäin sen sijaan, että tekisimme pieniä muutoksia jonkin tietyn pelisarjan suhteen.

Kommentissa mainitusta Metroid-kokemuksesta saatiin jo esimakua tämän vuoden E3-messuilla, mutta uudesta Donkey Kongista Nintendo ei ole maininnut vielä avoimesti ennen kuin nyt.

Kannattaa kuitenkin pitää mielessä, ettei Fils-Aimen Donkey Kong -kommentti ole kuitenkaan virallinen julkistus.

Lähde: Time

Lisää luettavaa