Nintendo Wiin kauppapaikan loppu odottaa vuonna 2019 / Uutiset / pelaaja.fi

Nintendo Wiin kauppapaikan loppu odottaa vuonna 2019

29.09.2017 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
5

Wii-konsolilla kauppapaikan asemaa hoitanut Wii Shop Channel pysyy täysvoimaisesti elossa enää vuoden 2019 tammikuun loppuun asti, Nintendo on vahvistanut. Tämän jälkeen alkuperäisellä Wiillä tai Wii U:lla ei ole enää mahdollista ostaa WiiWare-latauspelejä tai Wiin Virtual Console -tuotoksia.

Wii-pisteitä Wii Channellissa on mahdollista ostaa sitäkin lyhyemmän aikaan. Pisteiden kaupittelu loppuu nimittäin ensi vuonna maaliskuun 26. päivä.

Mahdollisuudet uudelleenladata ostamiaan pelejä sekä siirtää tietoja Wiiltä Wii U:lle pysyvät olemassa Nintendon mukaan hieman pidemmän aikaa. Näidenkin osalta se on kuitenkin myötänyt, että niidenkin loppu on vielä tulossa.

Debyyttinsä Wii Shop Channel teki vuonna 2006. Nintendon nykykonsoleilla kauppapaikan aseman on ottanut tiiviimmin nimetty eShop.

Lähde: Nintendo

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Kuros kuva
Kuros

Ei varmasti jää kukaan kaipaamaan tätä helevetin jälkeenjäänyttä kauppapaikkaa. Onhan siellä kovia pelejä, siitä ei pääse mihinkään ja onhan siellää legendaarinen musiikki.

Käyttäjän Teräskäsine kuva
Teräskäsine

Ikävä tulee. Taisin käyttää viimeksi vuonna 2012 tätä kauppaa. Parhaimmat peliostokset ovat olleet Super Mario RGP, Star Tropic 2 ja World of Goo.

Käyttäjän Sundance Kid kuva
Sundance Kid

Switch on ensimmäinen Nintendon konsoli, jolle olen ostanut latauspelejä. Wiillä ei ollut edes nettiä, niin tuota kauppaa ei hirveästi tullut käytettyä...

Käyttäjän Marioysikax kuva
Marioysikax
Lainaus käyttäjältä Kuros

Ei varmasti jää kukaan kaipaamaan tätä helevetin jälkeenjäänyttä kauppapaikkaa. Onhan siellä kovia pelejä, siitä ei pääse mihinkään ja onhan siellää legendaarinen musiikki.

Kävi aivan sama mielessä. Tuntui aina erittäin vaikeakäyttöiseltä ja hitaalta ja kaikki pelit mitä siellä on saa paremmin muualta, joten nyt kun tuntuvat lakaisevan Wii U:ta jo maton alle niin tuntuu ihan loogiselta ajatukselta olla tuhlaamatta resursseja tuollaisen ylläpitoon.

Käyttäjän velor85 kuva
velor85

Wii On oikeasti huono konsoli, Vaikka se myi aika kaudellaan tosi paljon.Switch isoin juttu mitä nintendo on tehnyt. Nyt Nintendo on jotain tehnyt jotain oikein.

Nostoja