Nintendo World Championships -turnaus pyörähtää käyntiin – katso lähetys suorana

Nintendo World Championship 2015 -turnaus on täällä valmiina lyömään E3-viikon käyntiin.

15.6.2015 04:11

Päivitys: Turnaus on päättynyt. Tallenteen tapahtumasta voi katsastaa alta pre-show’n kera videon ajankohdasta 32:18 alkaen.

Alkuperäinen uutinen: E3-viikko on täällä ja se on lyömässä välittömästi käyntiin Nintendo. Kello 1.00 Suomen aikaan peliyhtiö käynnistää Los Angelesin uumenissa Nintendo World Championships 2015 -turnaustapahtuman, jota voi seurata suorana kätevästi ohesta sekä Nintendon oman Twitch- ja YouTube-kanavan kautta.

Nintendo World Championships on Nintendon amerikkalaisen osaston järjestämä tapahtuma, jossa sekä joukko kutsuttuja että myös karsintojen kautta valittuja pelaajia ottaa eri tavoin yhteen erilaisissa klassisissa ja moderneissa Nintendo-peleissä. Kierona koukkuna Splatoonin ja The Legend of Zeldan lisäksi muita turnauksessa pelattavia pelejä ei ole vielä julkistettu, vaan turnauksen kisaajat ovat joutuneet valmistautumaan tulevaan käytännössä sokeana.

Tapahtuman on määrä kattaa kahdeksan peliä ja se kestää noin kello 4.30 asti. Se päättyy siis sopivasti puoli tuntia ennen Bethesdan E3-lehdistötilaisuutta.

Jo ennen itse turnaustapahtuman alkua kello 0.35 tulevaan valmistaudutaan myös vielä lyhyellä esi-show’lla. Sen juontaa Amerikan Nintendon Treehouse-käännösyksikön työntekijät. Myös sen voit nähdä ohesta.

Lisää luettavaa