Nintendolla on jälleen kerrottavaa – uusi Nintendo Direct -lähetys tänä yönä / Uutiset / pelaaja.fi

Nintendolla on jälleen kerrottavaa – uusi Nintendo Direct -lähetys tänä yönä

15.05.2019 // Kirjoittanut: Ville Arvekari
2
Super Mario Maker 2

Nintendon tulevia pelejä esittelevät Nintendo Direct -lähetykset ovat varmasti tulleet jo kaikille tutuiksi. Seuraava lähetys tapahtuu jo niinkin pian kuin tulevana yönä, torstaina kello 01:00 Suomen aikaa.

Nintendon ilmoituksen mukaan uusin lähetys on 15 minuutin mittainen ja keskittyy Switchille ensi kuussa ilmestyvään Super Mario Maker 2:een. Omien kaksiulotteisten Mario-kenttien rakenteluun keskittyvä peli esiteltiin pintapuolisesti helmikuisessa Direct-lähetyksessä, ja se ilmestyy kauppoihin 28. kesäkuuta.

Super Mario Maker 2 -lähetyksestä seuraava Direct-lähetys nähdään Los Angelesin perinteikkäiden E3-messujen yhteydessä. Nintendo Direct: E3 2019 -lähetys alkaa tiistaina 11. kesäkuuta klo 19:00 Suomen aikaa, jota seuraa tarkempia yksityiskohtia kertovat päivittäiset Nintendo Treehouse: Live -lähetykset suoraan E3 2019 -messuilta. Messuja edeltävänä viikonloppuna nähdään sen sijaan Super Smash Bros. Ultimate- ja Splatoon 2 -pelien maailmanmestaruuskisat.

Päivitys (16.5. klo 02:10): Super Mario Maker 2 esiteltiin kunnolla – luvassa moninpeliä, tarinakampanjaa ja kasapäin uusia rakennuspalasia

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Käykö ne läpi kaiken tästä samaan tyyliin kuin Smashin kanssa?

Pelistä en ole niin innostunut. Eihän tämä varsinaisesti edes ole peli vaan kenttäeditori. Lisäksi mitä olen Youtubesta katsonut aiemman pelin tuotoksia, niin silmiin ei ole osunut kuin trollaavia, ylivaikeita tai yksinkertaisesti huonoja kenttiä. Toisin on taas vaikkapa Trials-peleissä, joissa laadukasta pelattavaa tuntuu olevan loputtomiin. Johtunee toki siitä, että Trialseissa on kunnon systeemit kenttien hakuun ja pisteytykseen, joten voi napata vain ne parhaat pelattavaksi.

Käyttäjän MegaSonic kuva
MegaSonic

Hienoa katsottavaa! Mario Maker 2 on jo ennakkotilauksessa ollut pitkään ja vielä pitäisi reilut kaksi viikkoa malttaa odottaa. Pelaajat ovat tehneet niin paljon laadukasta pelattavaa jo ensimmäisellä Mario Makerillä, että innolla odotan mitä tulevan pitää!

Nostoja