Nintendolla on taas asiaa – julkistuksistaan kuuluisat Direct-lähetykset palaavat tällä viikolla! / Uutiset / pelaaja.fi

Nintendolla on taas asiaa – julkistuksistaan kuuluisat Direct-lähetykset palaavat tällä viikolla!

10.11.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Nintendo on vahvistanut ajankohdan viimein seuraavalle Direct-verkkolähetykselleen. Pitkän tauon jälkeen Direct tekee paluun niinkin nopeasti kuin tällä viikolla torstain ja perjantaina välisenä yönä kello 0:00 Suomen aikaan.

Lähetykseltä ei kannata odottaa uutisia koskien Nintendon uutta NX-konsolia tai mobiilipelejä. Sen sijaan se keskittyy yhtiön mukaan tulevista Wii U- ja 3DS-peleistä kertomiseen.

Viimeksi Nintendo järjesti julkistuksilla kyllästetyn Direct-lähetyksen kesän E3-messujen tienoilla. Tällä viikolla nähtävä lähetys on näin ollen ensimmäinen, jonka Nintendo on tehnyt  entisen johtajansa Satoru Iwatan kuoleman jälkeen.

Euroopassa uutta lähetystä on näillä näkymin juontamassa ainakin osittain Nintendon toimintaa Euroopassa johtava Satoru Shibata (kuvassa). Mies on ollut mukana myös aiemmissa eurooppalaisissa Direct-lähetyksissä.

Lähde: Nintendo Direct

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Samu kuva
Samu

Satoru Iwata, Satoru Shibata? Okei.

Käyttäjän JayeizH kuva
JayeizH

Näkeeköhän tätä wiiulla suoraan? Tai tuleekoha youtube feediä?

Käyttäjän Marioysikax kuva
Marioysikax
Lainaus käyttäjältä JayeizH

Näkeeköhän tätä wiiulla suoraan? Tai tuleekoha youtube feediä?

Ainakin kaikki aiemmat ovat olleet sekä Youtuben että Twitchin kautta, EU:lla myös ustream. Kannattaa vain muistaa että EU ja US ovat omat striiminsä että katsoo oikeaa. Vaikka suurimmaksi osaksi samat, niin US on dubattu missä EU subattu, hinnat ja julkaisut voivat vaihdella hieman, erikoisedut saattavat vaihdella ja pieni osa saattaa olla kokonaan eri.
https://www.youtube.com/user/NintendoUKofficial
http://www.twitch.tv/nintendouk

Nostoja