Nintendolla pyyhkii paremmin kuin ounasteltiin - Myyntiluvut komeita / Uutiset / pelaaja.fi

Nintendolla pyyhkii paremmin kuin ounasteltiin - Myyntiluvut komeita

29.10.2014 // Kirjoittanut: Jarkko Fräntilä
6

Nintendo on paljastanut myyntilukujaan viimeisimmän puolen vuoden ajalta. Ajanjakso kattoi huhtikuun  alunja syyskuun lopun välisen ajan.

Analyytikot saivat kunnolla nenilleen, sillä Nintendon laitteiden ja pelimyynnin uskottiin olevan laskussa. Toisin kuitenkin kävi. Wii U myi puolen vuoden aikana 1,12 miljoonaa kappaletta, ja Wii U:n pelejä myytiin samassa ajassa 9,4 miljoonaa kappaletta. Myös 3DS-käsikonsolin hyvä vire myyntimarkkinoilla jatkuu, ja 3DS-konsolia myytiin puolen vuoden aikana 2,09 miljoonaa kappaletta. Pelejä 3DS-konsolille myytiin huimat 23,3 miljoonaa

Super Smash Bros. myi maailmanlaajuisesti samassa ajassa 3DS-konsolille 3,22 miljoonaa kappaletta. Nintendo kertoi toukokuussa julkaistun Mario Kart 8 -pelin julkaisun nostattaneen koko Wii U -laitteen myyntiä. Ihan lähiaikoina Nintendo ei usko konsoleidensa myyntilukujen laskevan, siitä pitävät huolen esimerkiksi Pokémon Omega Ruby- ja Alpha Sapphire -julkaisut marraskuussa.

Lähde: Bloomberg, Nintendoeverything.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Marioysikax kuva
Marioysikax

Niin ehkäpä sen takia pyyhkii paremmin kun myyvät niitä pelejäkin eikä pelkästään laitteita joilla ei voi tehdä mitään muuta kuin pelata ks. pelejä.

Käyttäjän snaketus kuva
snaketus

On muuten jännä, että itseltäkin löytyy kyllä Wii U ja 3DS, mutta ei yhtään Microsoftin konsolia ja Sonyn tämän sukupolven vehkeistäkin vain PS4. Tosin Vitan hommaan kunhan on varaa jossain vaiheessa. XOne ehkä sitten kun hinta on oikea ja jos kaikki yksinoikeudet ei valu pc:lle.

Käyttäjän Megaman kuva
Megaman

Nintendoomed!!!...eiku

Käyttäjän Bloob kuva
Bloob

Saa nähdä miten Wii U:n myynti jatkuu, varsinkin nyt kun loppuvuodesta ja ensi vuoden alusta pelejä tulee aika tiuhaan tahtiin. Toivottavasti tästä genistä saadaan vielä suhteellisen tasaväkinen, kuluttajahan siinä vain voittaa. Saa nähdä julkaisevatko Smash Bros -bundlen.

Käyttäjän Muksu kuva
Muksu

Komeita ja komeita...noh toki suunta on ainakin Wii U:lla ylös ja saivat tappioputken katkaistua.

Käyttäjän Virttis kuva
Virttis

Hyvä juttu Nintendolle, itse en laitetta omista, mutta on mukava nähdä että sekin pärjää. Wii U:ta ollaan niin paljon parjattu joka suunnalta.

Nostoja