Nintendolta julki Mario Maker ja puzzlehtava Toad-seikkailu / Uutiset / pelaaja.fi

Nintendolta julki Mario Maker ja puzzlehtava Toad-seikkailu

10.06.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
5

E3-messut ovat tuoneet tullessaan joukon pienempiä Wii U -pelijulkistuksia Nintendolta.

Uusista julkistuksista ensimmäisinä julkaisunsa on näillä näkymin saamassa Captain Toad: Treasure Tracker. Kyseessä on Super Mario 3D World -pelin Toad-pulmaosuuksien pohjalta rakennettu täysiverinen pulmapeli, jossa pelaajat ohjastavat reppuselkäistä Toad-hahmoa yrittäen saada aarteita kinkkisistä paikoista.

Koska idean ympärille rakennetaan nyt tosin täysin oma pelinsä, on Treasure Trackerin tarkoitus tarjota hieman enemmän vaihtelua kuin mitä Super Mario 3D Worldissa nähtiin. Oheinen traileri viestiikin jo hieman, mitä odotettavissa on.

Captain Toad: Treasure Tracker on määrä julkaista vielä tämän vuoden puolella.

Toinen huomiota kovasti herättänyt nimike on Mario Maker. Jo ennen julkistustaan huhuissa pyörinyt peli päästää pelaajat luomaan kokonaan omia 2D-Mario kenttiä sukkelasti Wii U:n GamePadia hyödyntäen. Itse pelaaminen hoituu joko alkuperäistä Super Mario Brosia mukailevalla ulkoasulla tai sitten modernimmalla New Super Mario Bros. -lookilla.

Mario Maker on määrä julkaista ensi vuoden alkupuoliskolla. Mario Maker ei ole velä teoksen virallinen nimi.

Muita pienempiä julkistettuja teoksia olivat esimerkiksi Mario Party 10, Kirby and the Rainbow Curse ja uusi Mario vs. Donkey Kong. Kukin peleistä julkaistaan ensi vuonna.

Ohessa trailereita mainituista peleistä. Heitetään mukaan myös video Yoshi's Woolly Worldista, joka sekin on kehitteillä vasta ensi vuodelle.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Marioysikax kuva
Marioysikax

Captain Toad: Treasure Tracker taitaa tulla vitsistä kun Miiversessä välillä pyörii viestejä että siitä minipelistä pitäisi tehdä kokonainen peli.

Mario Maker taitaa olla Nintendon vastaus netissä pyöriviin NSMB ja alkuperäisen NES version hakkerointeihin ja LBP pelisarjalle? Ainakin on järkevää käyttöä gamepadille.

Käyttäjän JNyknn kuva
JNyknn

Hyvä, että Nintendo on oppinut virheistään ja näyttää panostavan täysillä Wii U:hun, sillä juuri Nintendon omia yksinoikeuksia laite kaipaakin.

Käyttäjän Dynamithix kuva
Dynamithix

Toadin oma peli vaikutti ihanan symppikseltä puzzleilulta, mutta se vaikutti sellaiselta peliltä, joka sopisi paremmin 3DS:lle. Mario Maker olisi ollut ehkä freesimpi idea, jos se olisi julkaistu n. 10 vuotta aikaisemmin.

Käyttäjän GamePlayer kuva
GamePlayer

En tiedä mitä muut ovat mieltä Mario Party 10:stä. Miten porukka diggaa ajaa vihollistensa kanssa tolla samalla kaaralla. Itse pidän todella typeränä tuota, laittaisivat sen vaikka eri pelimuodoksi tai jotain...

Käyttäjän Muksu kuva
Muksu

Mario Maker ei innosta, mutta Toadin seikkailut kyllä. Olivat todella hauskaa vaihtelua SM3DW:ssa, mutta saa nähdä jaksaako idea kantaa kokonaista peliä.