Nintendolta tulossa pelipuhelin? / Uutiset / pelaaja.fi

Nintendolta tulossa pelipuhelin?

7.02.2007 // Kirjoittanut: Pelaaja_Ossi
34

Nintendo on myöntänyt jo vuosien ajan ihailevansa Applen kehittämiä tuotteita ja erityisesti niiden muotoilua. Viime aikoina Apple on ollut otsikoissa juuri julkistamansa iPhonen ansiosta. Puhelin yhdistää muun muassa kännykän ja mp3-soittimen ominaisuuksia komeaksi kokonaisuudeksi.

nphone.jpg

Nyt engadget imobile on löytänyt mielenkiintoisen patentin, jonka Nintendo rekisteröi vuonna 2001. Patentin mukaan Nintendo Phone olisi jonkinlainen pelipuhelin.

On kuitenkin melko epätodennäköistä, että jättiyhtiö olisi tuomassa kyseistä tuotetta markkinoille ainakaan lähiaikoina. Viihde-elektroniikan kilpajuoksussa patenttien tekeminen nimittäin on varsin yleistä.

nphone3.jpg

nphone2.jpg

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Toi näyttäis kyllä tosi kivalta kännykässä toi nintendon risti ja A ja B napit. :)
Kannatetaan!

Käyttäjän Pinworm kuva
Pinworm

Olisihan tuo aikamoista, mutta en usko. :)

Käyttäjän Wespa kuva
Wespa

Puhelimen malli näyttää ainakin pirun vanhanaikaiselta, mistä tulee lähinnä NMT-kännykät mieleen, mutta luultavasti tuo onkin vain luonnos. Enpä usko kuitenkaan, että Nintendolla olisi markkinarakoa pelipuhelin markkinoille, kun Nokialtakin on tulossa uusi pelipuhelin vielä EA:n "avustuksen" kera.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Toivottavasti laittavat riittävän vahvan rannelenkin ettei kallis pelipuhelin lentele seinille kun sillä huiskitaan ja roiskitaan menemään.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Mietin jo joskus Game Boy Colorin aikoihin (1999/2000, paaaaljon ennen Ngagea..), että Nintendon kannattaisi lyödä hynttyyt yhteen Nokian kanssa ja tehdä puhelin, jolla voisi pelata Game Boy-pelejä.. tämä näyttää vähän samantyyppiseltä viritelmältä, tosin en usko, että keksintö materialisoituu enää, vaikka eihän sitä koskaan tiedä..

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Puhelimen malli näyttää ainakin pirun vanhanaikaiselta,

Se onkin vuodelata 2001

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"En oikeasti älyä, mitä järkeä on risteyttää pelikonsoli ja puhelin. Pelejä on paljon mukavampi pelata oikeilla konsoleilla ja puheluita on paljon mukavampi soittaa pelkästään sitä varten tarkoitetulla laitteella."

Puhuu lapsi, jolta löytyy taskusta puhelin täynnä java pelejä.

Käyttäjän jones kuva
jones

Jos tuo olisi tulevan puhelimen muoto niin se muistuttaa lähinnä Nokia 3110 mallia :D
Saas nyt nähdä osaako/pystyykö nintendo tällaisen luurin värkkäämään..
Tai ei se taida osaamisesta olla kiinni mutta löytääkö Nintendo siihen sellaisia ominaisuuksia pelaamisen lisäksi että ostaa kannattaisi..

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Jos haluaa kännykkää Nintendo -tyylillä niin
http://www.diyhappy.com/nes-controller-cellphone-mod/
löytyy artikkeli Nokia 3200 survomisesta NES -ohjaimen sisään. Pelivalikoima jää vaan vähän heikoksi...

Käyttäjän Tuulisti kuva
Tuulisti

Seksikäs retrohenkinen pelipuhelin kyllä kelpaisi, mutta en tiedä viitsisnkö kuitenkaan vaihtaa modernia multimedia-viihdekeskus-tietokone-kamerapuhelinta hauskaan pikkupelipuhelimeen. Jos tämän ikinä teet Nintendo, niin tee se hyvin!