Nintendon happoisesta elämäsimulaattorista miljoonahitti Euroopassa / Uutiset / pelaaja.fi

Nintendon happoisesta elämäsimulaattorista miljoonahitti Euroopassa

22.12.2014 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

3DS:n elämäsimulaattori Tomodachi Life on myynyt Euroopassa yli miljoonan kappaleen edestä, Nintendo on vahvistanut. Outouksia piisaavalla pelillä meni merkkipaalun saavuttamiseen varsin tarkalleen puoli vuotta, sillä se julkaistiin lännessä alkujaan kesäkuun alussa.

Kotimaassaan Japanissa 3DS:n Tomodachi Lifea on pelattu aina viime vuoden huhtikuusta alkaen. Siellä peliä myytiin heti julkaisussa reilut 400 000 kappaletta. Viime lokakuussa Nintendo vahvisti lisäksi, että syyskuun loppuun mennessä peliä oli kaupiteltu maailmanlaajuisesti yhteensä 3,12 miljoonaa kappaletta.

Tomodachi Life on Mii-hahmojen ympärille rakentuva kokemus, jossa virtuaaliset ukkelit ja akkelit saavat omanlaisensa persoonallisuutensa ja lähtevät elämään sitten omaa hämmentävää elämäänsä. Peli sai ennen länsijulkaisua osakseen hieman kritiikkiä homosuhteiden puutteesta, mihin Nintendo vastasi lupaamalla, että se pyrkii jatkossa huomioimaan paremmin koko sarjan yleisön.

Lähde: Nintendo (Twitter)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän lindario kuva
lindario

Itseäni konsepti kiinnosti, mutta liian suppeaksi sanottu sisältö säikytti ostamasta. Jos Wii U:lle ilmestyisi kattava überjatkis, niin nousisi kiinnostus selvästi.