Nintendon ja Sonyn salat julki tänään! / Uutiset / pelaaja.fi

Nintendon ja Sonyn salat julki tänään!

15.07.2008 // Kirjoittanut: Eemeli Rekunen
60

Seurasimme eilen Microsoftin lehdistötilaisuutta livenä Pelaajalehti.comissa. Tilaisuudessa paljastettiin useita tulevia pelejä ja muita Xbox 360 -uutisia. Tänään vuorossa on Nintendon ja Sonyn lehdistötilaisuudet, joita myös seuraamme suorana. Odotettavissa on suuria paljastuksia ja tulevien pelien esittelyä.

Tapahtumien kulkua voit seurata tuttuun tapaan Pelaajalehti.comista! Nintendon tilaisuus alkaa kello 19:00 ja Sonyn tilaisuus kello 21:30.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Al87 kuva
Al87

Saa nähdä mitä on luvassa. Toivottavasti Sony näyttää materiaalia God of War III:sta...

Wiille olisi esim. uusi Zelda mukava "yllätys".

Käyttäjän Riepu kuva
Riepu

Nintendon tilaisuus on kiinnostanut alusta alkaen kiitos jo pelkän Wiin ja DS:n, mutta toki se valtaisa julkistuskin kiinnostaa. Sonynkin show on pakko nähdä jo pelkästään siksi, että nähdään kuinka Pleikkari vastaa Microsoftin tekemisiin.

Käyttäjän Argorok kuva
Argorok

Nytten kyllä kieltämättä jännittää, että mitä Nintendo tuo uutena. Heh, uusi Zelda Wiille tai DS:lle olisi kyllä aika unelma, mutta taitaa sellaiseksi jäädäkin, pahoin pelkään. Pakko kyllä pitää silmät tarkkana "hyvien" uutisten varalta :)

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Eniten toivon Sonylta, jotain todellista uutta yksinoikeusnimikettä tai muuta uutta lupaavaa peliä tai toimintoa PS3:lle. Ei niinkään jaksaisi kuulla jauhantaa Resistance 2:n moninpelistä, LittleBigPlanetista tai uudesta MotorStormista. Kyllä niistä sitten myöhemminkin ehtii kuulla... Joku MS:n tapainen kunnon paukku kehiin, niin uskottavuutta tulee monin verroin enemmän.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Jotain todella hyvää kyllä saisi Sonylta nyt tulla, vaikka itseäni ei haittaa ollenkaan pelien multiplattarijulkaisut, pääasia vain että tulee omistamalleen konsolille, että pääsee siitä nauttimaan. Lisäsisältö on aina plussaa, mutta ei pakollista.

Euroopan Store on ainakin ollut aikamoista kuraa, ja siihen saisi kyllä panostaa. Paljon enemmän kaikennäköstä latailtavaa, niin maksullista kuin ilmaistakin.

Pääpointtinahan silti on aina nää isommat pelit, ei suinkaan mitkään Habbo Hotel -avatarit jotka 360:lle tulee :)

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Sony voisi jo tehdä niitä rahakortteja storeen.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Wiille tarttisi enemmän Twilight Princessin ja Metroid Prime 3:n kaltaisia pelejä.

Käyttäjän Anaconda kuva
Anaconda

Saa olla aika ylläreitä Sonylla takataskussa, jos mielii lähellekään MS:n tilaisuuden tasoa. Lisäsisältöä multiplattarijulkaisuihin, yksinoikeuspeli Rockstarilta, God of War III traileri, Homen julkaisupäivä ja jotain muuta, niin aika samoissa jo liikutaan. Toivotaan parasta pelimaailmalle.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Toivon kyllä että Sonylta tulee jokin iso paljastus että saadaan tasoitusta tässäkin "konsolisodassa" koska sehän juuri pitää meidät, asiakkaat, tyytyväisimpinä. En laske fanipoikia mukaan koska he nyt vaan fappaavat omalle konsolilleen.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Sonyllä tänä vuonna enemmän yksinoikeuspelejä ? Toivotaan parasta, että Sony laittaa kunnon juhlat meille Playstationin omistajille pystyyn :)

Nostoja