Nintendon käsikonsoli jatkaa kasvamistaan - Uusi lisävaruste tulossa / Uutiset / pelaaja.fi

Nintendon käsikonsoli jatkaa kasvamistaan - Uusi lisävaruste tulossa

28.06.2012 // Kirjoittanut: Valtteri Hyttinen
12

Moni Nintendo 3DS -pelaaja koki karvaan pettymyksen, kun käsikonsolin juuri julkistettu iteraatio, XL-kokoinen 3DS ei sisältänytkään toista ohjainlevyä. Nintendo julkaisi alkuperäiselle 3DS-käsikonsolille lisävarusteen, joka tuo laitteeseen toisen analogisen tatin, mutta lisävarusteen jälkeen julkistettu 3DS XL joutuu tyytymään lisälaitteeseen pikkuveljensä tavoin.

3DS XL:lle suunniteltu Circle Pad Pro saapuu kauppoihin loppuvuodesta ja sisältää samat toiminnallisuudet, kuin jo aikaisemmin nähty normaalin kokoinen lisälaite, mutta sen kautta voidaan siirtää myös tietoa 3DS-käsikonsolien välillä. Adriasangin tietojen mukaan, myös Kid Icarus -pelin mukana tullut tukiteline on yhteensopiva XL-tattilisukkeen kanssa.

Lähde: VG247

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Valkoinenleijona kuva
Valkoinenleijona

Olen kyllä tyytyväinen, että tuolle XL versiolle tulee tuo circle pad pro. Itse toivoin, että voisin pelata Kingdom Hearts 3D:tä vähän isommalla näytöllä ja tämän ansiosta se nyt onnistuu. Itse olin vähän pettynyt kun tämä 3DS Xl julkaistiin, että siinäei ollut toista ohjainlevyä. Kuitenkin mukavaa, että tulee, mutta harmivaan, että tuo padi tulee vasta loppuvuodesta.

Käyttäjän Oselot kuva
Oselot

EI jumaliste nyt, tuon laitteen koko ja paino tuon lisäpalikan kanssa on varmaan melkoinen. Näyttää myös todella pöljältä, miksi helvetissä Nintendo ei voinut laittaa tuota toista tattia XL-versioon....

Käyttäjän sasukeluffy kuva
sasukeluffy

Kerrankin elämässäni komppaan osea.

Käyttäjän Muksu kuva
Muksu
Lainaus käyttäjältä Oselot

EI jumaliste nyt, tuon laitteen koko ja paino tuon lisäpalikan kanssa on varmaan melkoinen. Näyttää myös todella pöljältä, miksi helvetissä Nintendo ei voinut laittaa tuota toista tattia XL-versioon....

Sen tatin lyöminen siihen konsolin kylkeen olisi vaatinut suurempaa rakenteellista muutosta. Kun uusi kotikonsolikin on tuloillaan, niin yhtiön rahoja tuskin liikenee sellaiseen operaatioon. Toinen tatti on edelleen pelkkä lisälaite, eli sitä ei edes hyödynnetä kaikissa peleissä.

Käyttäjän TkHX kuva
TkHX

Kokoa alkaa olla jo melkein kuin miniläppärissä... :D

Käyttäjän Nesveri kuva
Nesveri

Mieluummin kannan kannettavaa mukana - ei tarvi pelejäkään ostaa uudestaan.

Käyttäjän Cahin kuva
Cahin

Seuraavaa versiota odotellessa ^^

Käyttäjän Jester kuva
Jester

En kyllä ymmärrä tätä koko mölinää, vai onko äänessä sellaiset jotka ei mitään käsikonsolia omista... Tolla lisälaitteella 3ds pääsee varmaan Psp leveyteen. Eli oikein hyvä, ainakin aikuiselle miehelle. En omista Vitaa mutta kai sekin on Psp kokoinen.

Käyttäjän LordZalor kuva
LordZalor

Ei hyvänen aika -.- It prints money!

Käyttäjän Airus kuva
Airus

Mania se varmaan printtaa, mutta ei meikäläisen pussukasta. Oselottelin mielipiteeseen on helppo yhtyä. Jos on lafkan rahatilanne heikko, niin voisi sitä odotella vaikka vuoden ja julkaista uuden mallin vasta sitten. Kun en nyt heti lähitulevaisuudessa näe mitään killer-appia, joka saisi jengin hakemaan uutta mallia kuola valuen. Vähän olen pettynyt Nintendon viimeaikaisiin päätöksiin.