Nintendon konsolit myyvät kuin leipä / Uutiset / pelaaja.fi

Nintendon konsolit myyvät kuin leipä

28.11.2007 // Kirjoittanut: Eemeli Rekunen
71

Nintendon konsolit kelpaavat ihmisille joka paikassa. Vaikka kilpailijatkaan eivät joudu häpeämään myyntejään, Nintendo on nostanut rimaa kertaheitolla ylemmäs. Nintendo myi marraskuun kahdella ensimmäisellä viikolla yhteensä 650 000 Wiitä Amerikassa. Kyseessä on Wiin korkeimmat myynnit sitten julkaisuviikon, jolloin koneita meni 300 000 kappaletta.

Amerikan Nintendon Reggie Fils-Aime kertoo, ettei ole nähnyt minkään kaupan hyllyillä yhtäkään Wiitä, vaan kaikki myydään sitä mukaan kun ne kauppoihin ilmestyvät. Nintendo valmistaa 1,8 miljoonaa kappaletta Wiitä kuukaudessa, mutta siitä huolimatta niitä ei riitä kaikille.

Japanissa taas markkinoita hallitsee Nintendo DS. Muutamaa poikkeusta lukuunottamatta DS Lite on hallinnut Japanin myyntiä viikosta toiseen jättämällä kaikki muut taakseen. DS on myynyt erinomaisesti myös Amerikassa ja Euroopassa: sitä myytiin juuri Britanniassa 191 000 yksikköä yhden viikon aikana. Yksikään viihde-elektroniikka laite ei ole aiemmin pystynyt samaan.

Lähde: Computer and Videogames

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Hyvä Nintendo näin se homma menee :)

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Way to go Nintendo!

Käyttäjän StoOgE kuva
StoOgE

Kyllä tässä kuussa varmaan mennään yli miljoonan kunhan vain koneita riittää. Ei edes uskalla kuvitella millaisia lukuja joulukuu tulee tarjoilemaan. Voi olla, että Wii menee PS2:n asettamasta rajapyykistä ohi ja myy yli 2.4 miljoonaa konetta.

DS-lite myi myös viime viikolla 653.000 kappaletta ja rikko jenkeissä siis yhden viikon myyntiennätyksen.

"In the first week of the 2007 holiday shopping season, Nintendo of America has sold more Nintendo products than at any other time in its history. This includes more than 653,000 Nintendo DS™ portable video game systems."

"Nintendo DS set a new all-time sales record for Thanksgiving week, eclipsing the previous mark of 600,000 Game Boy® Advance systems sold during the same period in the United States in 2005."

Nintendon käsikonsolit ovat kyllä hallinneet joulumyyntejä jenkeissä jo pitkään.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

montakoha wiitä on nurkassa keräämässä pölyä kun ketään ei jaksa enää sillä pelata

Käyttäjän Yanathan kuva
Yanathan

Aivan sama onko Wiillä hyvää pelattavaa vai ei, kaikki konsolit myydään kuitenkin.
Järkevä ratkaisu Nintendolta siirtää julkaisupelejä ympäri lähivuotta, näin ihmiset jaksavat pysyä kiinnostuneena Wiistä ja sen tuotteista, kun kaikkea ei annettukkaan heti.
Nintendon voisi jo julistaa konsolisodan voittajaksi, mutta katsotaan mitä tulevan pitää.

Käyttäjän himopelaaja kuva
himopelaaja

Onhan se mukavan halpa ja sille on vähän pelejä,mutta ne vähäisetkin tuntuu olevan helmiä. Sekin tietty riippuu asenteesta ja siitä viitsiikö siirtyä uuteen,siitä tutusta ja turvallisesta. Itse nimittäin vielä teen sitä päätöstä siitä wiin hankinnasta. Kyllähän se polttaa.

Käyttäjän Argorok kuva
Argorok

Aika varmalta johdoltahan tämä vielä ainakin näyttää, mutta sekin on todella riippuvainen tulevaisuuden pelitarjonnasta. Kunhan tälläisiä hittipelejä, kuten tyyliin Super Mario Galaxyt, ilmestyy vuosittain pari kappaletta ja muita hyviä pelejä useammin, niin kyllä se johtoaseman pitäminen pysyisi suhteellisen todennäköisenä. Aika näyttää, on sitä ennenkin tapahtunut vaikka mitä asioita, jota ei ole voinut odottaa..

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

"montakoha wiitä on nurkassa keräämässä pölyä kun ketään ei jaksa enää sillä pelata"

No, heitä arvaus! Spekulointi on aina yhtä turhaa.

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Himottaa kyllä hitosti tuo Wii jahka Smash Bros tulee. Ollaan haaveiltu nettimatseista japanin poikien kanssa jo n64 versiosta lähtien. Nyt nähdään vihdoin kuka määrää-Tokio vai Mikkeli?

Ilkka

Käyttäjän Anonymous kuva
Anonymous (ei varmistettu)

Itsekin tilasin wiin ja saapuu huomenna:) Kyllä ne varmasti ihmettelee sonyllä ja microsoftilla, että missä ovat menneet vikaan. Wii:tä on onneksi myyty jo niin paljon maailmalla, että pelejäkin tulee sille vielä kauan.

Nostoja