Nintendon Miiverse-yhteisöpalvelu hakee uudempaa ilmettä tänä kesänä

Nintendo on aikeissa tuoda muutoksia Miiverseen kesän aikana.

2.7.2015 21:25

Kuluva kesä on tuomassa mukanaan muutoksia Nintendon Miiverse-yhteisöpalveluun.

Lähitulevaisuudessa kukin Miiversen käyttäjä saa palvelussa käyttöönsä kokonaan oman yksityisen kuvakaappausalbuminsa, johon voi kerralla mahduttaa kaikkiaan sata ottamaansa ruutukaappausta ilman tarvetta jakaa niitä kellekään. Käyttäjien omat sivut muuttuvat myös siinä mielessä, että kunkin käyttäjän profiilisivu tulee jatkossa toimimaan eräänlaisena henkilökohtaisena pelipäiväkirjana, jossa pelaajat voivat jakaa niin mietteitään kuin kuviaankin pelaamisen yhteydessä.

Edellä mainittujen muutosten myötä myös Miiversen yhteisösivujen rakenne kokee samalla uudistuksia. Jatkossa jokaisen pelin sivut jaetaan kolmeen osaan, joista yksi kattaa pelaajien omat päiväkirjamerkinnät, toinen pelaajien tekemät piirrustukset ja kolmas yleiset sivuja koskevat keskustelut. Julkaisurajat Miiversessa ovat samalla höllentymässä, sillä tulevaisuudessa palveluun voi tehdä yhden päivän aikana ilmeisesti sellaiset 30 kommenttia tai piirrustusta.

Tiedossa ei vielä tarkalleen ole, milloin muutosten on tarkoitus tapahtua. Niihin voi tutustua tarkemmin kuitenkin Miiversen kotisivuilla.

Lisää luettavaa