Nintendo on täysin puskista julkaissut 3DS:lle kokonaan uuden Pullblox-sarjan pelin. Parhaillaan eShop-latauskaupasta lataamassa voi käydä tällä kertaa Fullbloxiksi kutsun pulmakokemuksen.

Nintendo myy Fullbloxia hieman tavanomaista erikoisemmalla tavalla. Peli on ladattavissa 3DS:lle ilmaiseksi seitsemän tutoriaalikentän kera, minkä jälkeen siihen voi ostaa makunsa mukaan erilaisia kenttäpaketteja. Kirjoitushetkellä paketteja on tarjolla neljä, joista yksi sisältää sata kenttää ja kustantaa viisi euroa. Muista paketeista puolestaan kukin koostuu 50 kentästä ja ne maksavat kolme euroa kappaleelta.

Halutessaan kaikki paketit voi ostaa kerralla yhdessä noin kympin hintaan.

Paketeista ihan jo yhden ostamalla Fullbloxissa käyttöönsä saa uusien kenttien lisäksi myös pelin Fullblox Studio -ominaisuuden. Sen voimin pelaajat pääsevät luomaan omia pulmakenttiään ja voivat samalla tietysti myös kokeilla muiden luomuksia.

Pelillisesti Fullblox kulkee hyvin samoja polkuja kuin aiemmat Pullblox-pelit, mitä nyt muutamia uudistuksia on kuitenkin onnistuttu myös lisäämään. Näistä merkittävin on heti jo ilmaisissa kentissä kohdattava mahdollisuus vetää ja työntää laatikoita tällä kertaa myös sivusuunnassa. Tämä luonnollisesti monipuolistaa hieman tapaa, jolla pelin pulmia on ajateltava läpi.

Lisää luettavaa