Nintendon uusi johtaja puhuu vihdoin: "Olen vastuussa jokaisesta pelaajasta" / Uutiset / pelaaja.fi

Nintendon uusi johtaja puhuu vihdoin: "Olen vastuussa jokaisesta pelaajasta"

7.12.2015 // Kirjoittanut: Johanna Puustinen
4
Nintendon uusi johtaja puhuu vihdoin: "Olen vastuussa jokaisesta pelaajasta"

Nintendon edesmenneen Satoru Iwatan korvannut johtaja Tatsumi Kimishima pyrkii vihdoin lähemmäs yleisöään.

Tähän mennessä etenkin lännessä pitkälti kysymysmerkkinä pidetty Kimishima antoi arvostetulle Time-lehdelle loppuviikosta haastattelun, jossa hän valottaa henkilökuvaansa ja toiveitaan yhtiön tulevaisuuden saralle. Vaikka mies ei ole kovin monille Iwatan tapaan tuttu kasvo, hänellä on vyönsä alla yli vuosikymmenen edestä kokemusta muun muassa Nintendo of American ja The Pokémon Companyn johtoportaista.

– Koen ymmärtäväni tätä yhtiötä hyvin. Tiedän, miten se toimii. Tiedän, että on olemassa naruja, joista vedellä, ja osa-alueita, joilla meidän täytyy parantaa. Kaikki tämä luo valtavan vastuun tunteen, Kimishima pohti haastattelussa vakavana.

Tuore johtaja ei kuitenkaan vaikuta olevan turhan huolissaan perimistään odotuksista. Ennen kaikkea vastuu on hänelle kunnia-asia.

– Tunnen olevani vastuussa jokaisesta työntekijästämme. Tunnen olevani vastuussa jokaisesta osakkeenomistajastamme. Ehkä tärkeintä kuitenkin on, että tunnen olevani vastuussa joka ikisestä pelaajasta, mies jatkoi.

Kimishima painottaa haastattelussa, ettei hänen palkkaamisensa ole vain väliaikainen laastariratkaisu, vaan hän aikoo tukea Nintendon tulevan sukupolven projekteja hamaan loppuun asti. Vaikka mobiilimarkkinoille suuntaava yhtiö elää suurta murroksen aikaa, mies vannoo pitävänsä jalkansa visusti maassa.

– Älä yritä olla liian suuri omiin saappaisiisi. Tämän olen yrittänyt pitää mielessä, Kimishima kertoi Timelle naureskellen.

Lähde: Time Magazine

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Ehkä paremminkin niin, että (vastuussa) jokaisesta Nintendo-vehkeellä pelaavasta pelaajasta. Vai alkaako hän tuomaan yhtiön pelejä myös kaikille muille alustoille? Ei siinä, mieluusti pelaisin jotain Mariota PS4:lla. Wii U meinasi lähteä Black Fridaysta mukaan mutta jätin ostamatta kun sen verran pelattavaa muutoinkin. Elättelen silti toiveita, että joskus olisi oikea aika myös Wii U:n löytyä valikoimistani. Tällöin saisi Tatsumi ihan vapaasti olla vastuussa myös meikäläisen pelaamisesta.

Käyttäjän peelopuu kuva
peelopuu

Pidän hänen asenteestaan.

Käyttäjän realOG kuva
realOG

Eiköhän tässäkin joku salaliitto myllää taustalla

Käyttäjän Qvistus kuva
Qvistus

Viikkokausien preppaus Nintendon leirillä on tuottanut tulosta ja Tatsumi on vihdoin valmis esiintymään julkisesti. Engrishkin alkaa kuulemma jo kulkea.

Nostoja