Nintendon uusi My Nintendo -etupalvelu saapuu Suomeen tällä viikolla / Uutiset / pelaaja.fi

Nintendon uusi My Nintendo -etupalvelu saapuu Suomeen tällä viikolla

29.03.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
3

Nintendon edesmenneen Club Nintendo -palvelun korvaava My Nintendo on saapumassa Eurooppaan ja vieläpä ihan Suomeenkin asti tällä viikolla. Palvelu avaa ovensa nyt torstaina 31. maaliskuuta ja siihen on mahdollista loikata mukaan osoitteesta my.nintendo.com.

My Nintendon tarkoituksena on houkutella pelaajia Nintendo-tuotteiden pariin erilaisten palkintojen ja muiden etujen muodossa. Ostamalla esimerkiksi ladattavia Wii U- ja 3DS-pelejä voivat pelaajat ansaita palvelussa Gold Pointeiksi kutsuttuja pisteitä, kun taas muiden Nintendo-sovellusten ja palveluiden kanssa vuorovaikuttamalla haltuunsa saa Platinum Point -pisteitä. Pisteitä vastaan Nintendo tarjoaa My Nintendo -käyttäjille niin sekä pelejä, lisäsisältöä kuin alennuksiakin.

Ensimmäisille My Nintendoon liittyville käyttäjille Nintendo on tarjoamassa myös pientä lahjaa. Linkittämällä palvelussa käytettävän Nintendo Account -tilin 3DS:llä käyttämäänsä Nintendo Network ID -tiliin huhtikuun loppuun mennessä voivat käyttäjät saada ilmaiseksi käsikonsolilleen Flipnote Studio 3D -animaatiosovelluksen.

Myös Nintendon mobiilisovellus Miitomo saapuu länteen tämän viikon torstaina. Mii-hahmojen kanssa vuorovaikuttamiseen keskittyvä sosiaalinen sovellus ei näillä näkymin ole kuitenkaan ainakaan vielä saapumassa virallisesti Suomeen tai muihin Pohjoismaihin. Listan virallisesti tuetuista maista löytää pelin kotisivuilta.

Lähde: Nintendo Suomi

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän onnistunyt kuva
onnistunyt

Tuli heti mieleen (ennenkuin ehdin lukea,) että antavat jonkin mobiilipelin lahjaksi tosta linkityksestä.

Käyttäjän Samu kuva
Samu

Olen odottanut FlipNote Studio 3D:tä liian pitkään. Nyt se ei enää kiinnosta

Käyttäjän Luffymcankka kuva
Luffymcankka
Lainaus käyttäjältä Samu

Olen odottanut FlipNote Studio 3D:tä liian pitkään. Nyt se ei enää kiinnosta

Montakohan vuotta sitäkin oli Eurooppaan lupailtu...
Ehdin jo unohtaa sen olemassaolon, mutta nyt kun se vihdoin ja viimein saapui niin pitää ladata se.

Nostoja