Nintendon verkkopalvelu sai lisää klassikkopelejä valikoimiinsa / Uutiset / pelaaja.fi

Nintendon verkkopalvelu sai lisää klassikkopelejä valikoimiinsa

14.12.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1

Nintendo on monipuolistanut tällä viikolla jälleen maksulliseen Nintendo Switch Online -jäsenyyteen kuuluvaa NES-pelien tarjontaa. Uusina lisäyksinä palvelu on saanut kolme peliä, jotka ovat Adventures of Lolo, alkuperäinen Ninja Gaiden ja Wario's Woods.

Pelilisäyksien yhteydessä Nintendo on antanut taas myös niin sanotun Special-käsittelyn kahdelle palvelun kautta saatavilla olevalle NES-klassikolle. Toinen näistä on Metroid, jonka pelaaminen on mahdollista aloittaa nyt aivan pelin loppupäästä juuri ennen Ridley taistelua kaikkien Samukselle saatavien kykyjen kera.

Dr. Mario on erikoiskäsittelyn saaneista peleistä toinen. Uudistuksen myötä pelaamisen voi aloittaa suoraan tason 20 tienoilta niin, että itse kukin pelaaja voisi mahdollisesti kokea pelin kätköihin jemmatun välinäytöksen.

Aiemmin Nintendo on näperrellyt vastaavalla tavalla Gradiusta sekä alkuperäistä The Legend of Zeldaa. Myös kyseiset muutokset tehtiin nimenomaan pelikokemuksen helpottamiseksi.

Silmällä Switchin verkkopalvelun NES-pelien antia on mahdollista pitää Nintendon kotisivuilla.

Lähde: Eurogamer

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän partajeesus kuva
partajeesus

Itse en ole vielä asentanut edes koko sovellusta. Nuo pelit oli silloin kovia kun ne julkaistiin, mutta ei enää.
Ehkä jos palveluun tulisi joku Chip 'n Dale: rescue rangers niin sen voisi kyllä ladata, koska peliä on kehuttu niin paljon enkä ole sitä koskaan pelannut.