Nioh 2:sta löytyy nyt valokuvaustila ja uusia tehtäviä – ensimmäinen laajennuspaketti tulossa heinäkuussa / Uutiset / pelaaja.fi

Nioh 2:sta löytyy nyt valokuvaustila ja uusia tehtäviä – ensimmäinen laajennuspaketti tulossa heinäkuussa

16.05.2020 // Kirjoittanut: Teo Scheepstra
0
Nioh 2: The Tengu's Disciple

Hirviöiden lahtaamisesta Sengoku-ajan Japanissa voi ottaa nyt entistä parempia kuvakaappauksia. Nioh 2 sai nimittäin uuden päivityksen myötä valokuvaustilan. Mukana tuli myös yhdeksän uutta tehtävää pelaajien suoritettavaksi.

Valokuvaustilassa pelaajat voivat muun muassa säätää kuvien valaistusta tai lisätä niihin suodattimia. Tehtävistä löytyy niin sivujuonia kuljettavia lisätehtäviä kuin Twilight-tehtäviä, jotka ovat vaikeampia versioita pelin päätehtävistä.

Team Ninja paljasti Nioh 2:een olevan tekeillä myös kolme laajennusta, joissa peliin lisätään muun muassa uutta tarinasisältöä, yookaita, aseita, suojelushenkiä ja uusi vaikeustaso. Myös pääkampanjan jälkeistä sisältöä on luvassa.

Laajennuksista ensimmäinen, The Tengu's Disciple, julkaistaan 30. heinäkuuta. Heian-kauden lopussa pelin sankari löytää temppelin kätköistä mystisen Sohayamaru-pillin, jonka kantaja suuntaa sotaan palauttaakseen rauhan.

Lisää tietoa The Tengu's Disciplesta on tulossa lähempänä julkaisua.

Lähde: PlayStation.Blog

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.