Niskalaukauksen saanut Darth Maul -toimintapeli yritetään saada elvytettyä / Uutiset / pelaaja.fi

Niskalaukauksen saanut Darth Maul -toimintapeli yritetään saada elvytettyä

26.10.2015 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
6

Nelisen vuotta sitten peruutetuksi päätynyt Darth Maul -aiheinen Tähtien sota -toimintapeli yritetään tuoda takaisin elävien kirjoihin. Peliä kehittänyt Red Fly Studio on Reddit-sivustolla paljastanut työstävänsä luomuksesta parhaillaan "uuden sukupolven demoa", jolla se toivoo pystyvänsä osoittamaan projektin mahdollisen potentiaalin.

– Olemme polttaneet kynttilää pelin kunniaksi sen kuolemasta lähtien toivoen, että voisimme tuoda sen vielä takaisin. Jotta näin kävisi, meidän on lähestyttävä EA:ta demolla, joka vakuuttaisi heidät. Uskon, että olemme siinä pisteessä tai ainakin lähellä sitä, Red Fly Studion Dan Borth kertoo.

Red Fly Studio työsti Darth Maul -peliään alkujaan yhdessa LucasArtsin kanssa ensin Nintendon konsoleille ja lopulta myös muillekin alustoille, kuten PlayStation 3:lle ja Xbox 360:lle. Tällä kertaa studion on päästävä nimenomaan Electronic Artsin suosioon, koska LucasArtsin poismenon jälkeen pelijätti on haalinut haltuunsa oikeudet suuremman luokan Tähtien sota -pelien julkaisuun.

Toiveena Red Fly Studiolla on ollut kertoa eräänlainen Darth Maulin kasvutarina. Kehittäjät ovat kuitenkin avoimia myös ajatukselle hyödyntää taistelujärjestelmiään esimerkiksi toisenkin sith-hahmon tarinan yhteydessä, mikäli Disney ja EA eivät ole kiinnostuneita enää juuri Tähtien sota -esiosiin liittyvistä hahmoista.

Ohessa viime vuonna julkisuuteen saatua pelikuvaa perutusta seikkailusta. Red Fly Studio on aiemmin vastannut esimerkiksi Star Wars. The Force Unleashed II:n Wii-version käännöksestä.

Lähde: Game Informer, Reddit

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Portable kuva
Portable

Mikäpä ettei mikäli sieltä saadaan hyvä peli ulos. Idea ei minusta ole huono, sillä juuri Maul oli Star Wars ykkösen harvoja valopilkkuja.

Käyttäjän kurrinen123 kuva
kurrinen123

Lisää Force Unleashidia sitä kaivattaisiin... Endor lisäri kakkosessa oli aika päättävä, mutta ne lisärit ei kuulu kanooniin.

Käyttäjän Ludius89 kuva
Ludius89

Viimeisimmät hyvät valosapelin heiluttelupelit olivat Jedi Knight -sarjan tuotokset ja Knights of the Old Republicit. Näissä muissa kun tämä jedien ja sithien tunnusomainen ase tuntuu olevan vain hohtava metalliputki, joka ei ensimmäisestä viidestä osumasta tunnu vielä missään. Toisekseen, olin pettynyt Mauliin Clone Wars piirrossarjassa niin monella eri tasolla ja tämä tuotos ilmeisesti jatkaa sitä meininkiä. Maul oli voimiensa tunnossa ennen Episode I:n tapahtumia ja tällainen peli olisi ollut omiaan assasinaatiotehtäviin, joita Palpatinen poliittisissa kulisseissa olisi täytynyt hoidella.
Aika tosin näyttää mitä tästä vielä tulee, vai tuleeko mitään.

Käyttäjän SuperNiiku kuva
SuperNiiku

Kyllä pelaan jos joskus ilmestyy. Darth Maul on hieno hahmo.

Käyttäjän Malone kuva
Malone

Paljon enemmän kaipaisin sen Boba Fett-pelin elvytystä kun taas yhtä aivotonta valomiekan heilutusta ja fanipoikien miellyttämistä tyystin övereillä Voimamekaniikoilla. Niitä on 13 tusinassa. Star Wars peli joka keskittyy palkkionmetsästäjiin ja mekaniikat vaikka Deus EX HR:n tyyppisesti, niin siinä olis hyvä peli ja sellainen jota ei ole ennen nähty.

Käyttäjän lindario kuva
lindario

Prequel-trilogian aika ei ole henkilökohtainen suosikkini, mutta kun kunnollisia ison kaliiberin Star Wars -pelejä ei Battlefrontin lisäksi näytä olevan lähettyvillä, niin tämä olisi ihan kiva.