No jo oli aikakin: Ilmaiseksi pelattava Plants vs. Zombies 2 julkaistiin

PopCapin rakastettu taktikointipeli Plants vs. Zombies on saanut pitkän odottelun jälkeen jatko-osan, joka on vieläpä pelattavissa ilmaiseksi.

16.8.2013 15:03

Verivihollisten on jälleen aika kohdata, sillä PopCapin Plants vs. Zombies 2: It’s About Time on julkaistu maailmanlaajuisesti iOS-laitteille. Peli noudattaa vieläpä ilmaispelimallia, joten se on myös kaikkien ladattavissa veloituksetta.

Alkujaan jo vuonna 2009 nähdylle Plants vs. Zombiesille varsinaista jatkoa tarjoavalla pelillä on hieman pomppuinen vuosi takanaan. It’s About Timea odotettiin ensin jakeluun jo kuluvan vuoden kevääksi, kunnes julkaisu siirtyi ensin heinäkuulle ja sitten vielä epämääräisesti kesän lopulle.

Ytimeltään uusin kasvien ja epäkuolleiden kohtaaminen on pitkästä odottelusta huolimatta monille varmasti tuttu kokemus. Myös uusimmassa pelissä kasvit laitetaan jälleen puolustuskannalle, joskin tällä kertaa pelaamiseen on liitetty mukaan aikamatkustusteema ja mahdollisuus ostaa esimerkiksi aputavaroita oikeaa rahaa vastaan. Tietenkin uusia zombeja ja kasveja on myös isketty mukaan joukkoon.

Vaikka It’s About Time on tällä hetkellä saatavilla vain iOS-laitteille, nähtäneen se vielä usealla muullakin alustalla edeltäjänsä tapaan.

Lähde: Plants vs. Zombies (Twitter), iTunes

Lisää luettavaa