No Man’s Sky päivittyy suuresti tällä viikolla – saa parannuksia tarinaan ja matkustukseen

Hello Gamesin No Man's Sky saa tällä viikolla isomman päivityksen, jonka luvataan parantavan pelin tarinallisuutta ja lisää pikamatkustuksen.

9.8.2017 08:00

Hello Games on paljastanut julkaisevansa aiemmin vihjailemansa suuremman Atlas Rising -päivityksen tällä viikolla No Man’s Skyhin.

1.3-päivitys julkaistaan studion luoja Sean Murrayn mukaan tällä viikolla, ja se keskittyy parantamaan pelin tarinallisia elementtejä sekä lisää mahdollisuuden pikamatkustaa planeettojen välillä porttien välillä.

Tarkempaa sisältölistausta luvataan julkaistavaksi vähän ennen päivityksen virallista ilmestymistä.

No Man’s Skyn julkaisusta on kulunut vuosi, ja tuo aika on ollut meillä studiolla jännittävää, kiihkeää ja tunteikasta. Olemme olleet hiljaisia, mutta olemme kuunnelleet tarkkaavaisesti. Olemme työskennelleet kuluneen vuoden ajan pelin ilmaisten päivitysten kanssa, koska tiimimme välittää pelistä niin paljon, Murray kirjoittaa.

Tulevaa Atlas Rising -päivitystä on vihjailtu viimeisen parin kuukauden ajan lisätyn todellisuuden AR-pelillä, jossa eri puolilla maata oleville ihmisille lähetettiin vinkkejä täynnä olevia kasetteja. Hello Games lupaakin tämän olevan vasta alkua.

No Man’s Sky on pelattavissa pc:llä ja PlayStation 4:llä.

Lähde: Reddit

Lisää luettavaa