No Man's Sky Beyond paljastui – kesän suurlaajennus mullistaa moninpelaamisen / Uutiset / pelaaja.fi

No Man's Sky Beyond paljastui – kesän suurlaajennus mullistaa moninpelaamisen

15.03.2019 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
4

Hello Gamesin avaruusseikkailupeli No Man's Sky valmistautuu saamaan kesällä taas suuren päivityksen. Edellisvuoden mittavaa Next-laajennusta seuraa tänä vuonna Beyond, joka rakentuu kolmesta peliin alunperin erillisinä päivityksinä suunnitelluista lisäyksistä.

Yksi osa Beyondista koostuu niin sanotusta No Man's Sky Online -lohkosta. Sen tarkoituksena muuttaa radikaalisti pelin moninpelipuolta tarjoten mahdollisuuksia, joiden pitäisi mukailla paremmin tapaa, jolla ihmiset pelaavat No Man's Skyta nykyisin. Tarkempiin yksityiskohtiin kehittäjä Hello Games ei ole tämän suhteen vielä mennyt, joskin se korostaa, ettei tulossa ole mikromaksuilla ja kuukausimaksuilla kyllästettyä massiivimoninpeliä.

Muista osa-alueista Hello Games ei ole ollut myöskään vielä halukas puhumaan. Beyondin lyhyt kiusoitteluvideo on sekin vielä kovin lyhyt ja vähäeleinen.

Lähde: No Man's Sky (kotisivu)

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän edqe kuva
edqe

Tämä peli sattuu sellaiseen rakoon, ettei sillä ole omassa pelaamisessa ollenkaan tilaa. Avaruuspelinä se on onneton ja toisaalta taas Subnautica on mielestäni huomattavasti mielenkiintoisempi selviytymispelinä.

Kaikesta huolimatta on erittäin hienoa nähdä, että Hello Games julkaisee peliin edelleen päivityksiä.

Pieni tietoisku pelimedialta katveessa olevista avaruuspeleistä:
- Elite: Dangerous seuraava suuri päivitys 2020 jälkimmäisellä puoliskolla
- X4: Foundation saamassa "pian" 2.50 ja 3.0 päivitykset
- Star Citizen Alpha 3.5.0 tämän kuun lopussa

Käyttäjän Pötkö kuva
Pötkö

Ihana nähdä, että päivityksiä tulee edelleen. Tämä peli on kehittynyt katastrofista mestariteokseksi.

Käyttäjän Bloodborne kuva
Bloodborne
Lainaus Pötkö

Ihana nähdä, että päivityksiä tulee edelleen. Tämä peli on kehittynyt katastrofista mestariteokseksi.

En tiedä mestariteoksesta mutta yligrindaaminen syö ihan tuhottamasti peli-iloa ja edelleen se kaipaa elämää. Tai ainakaan omalla peli kerralla varmaan joku 50 tuntia niin ei kyllä parit eri galaksit juuri eronneet mitenkään, joka söi tutkimisen iloa ja sitten edelleen se hemmetin loputon grindi.

Mutta on se eteen päin siitä huolimatta mennyt ja hyvä että jaksavat päivittää, ainut vaa että nämä olisi pitänyt olla kunnossa heti julkaisusta. Liian iso kakku kerralla.

Käyttäjän Boblick kuva
Boblick

Peli on kehittynyt ja se on hienoa, mutta on se edelleen aika ärsyttävä pelata. Itse en vain jaksa sitä jatkuvaa craftaamista. Sen pitäisi olla alkupään haasteita, mutta sivuuntua sitten myöhemmin muilla elementeillä. Esim. olisi ihan kiva jos sen oman aluksensa voisi tankata ihan krediiteillä avaruusasemalla. Luulisi nyt jumakauta, että joku olisi keksinyt bensa-asemat.