No Man's Sky -kehittäjät paljastivat sympaattisen The Last Campfiren / Uutiset / pelaaja.fi

No Man's Sky -kehittäjät paljastivat sympaattisen The Last Campfiren

7.12.2018 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Pidemmän aikaan No Man's Skyn parissa työskennellyt Hello Games on paljastanut uuden sivuprojektin studiolta. Ensi vuonna julkaisunsa näkee Steamissa The Last Campfire, jota se on tehnyt yhdessä LostWinds-pulmaloikintasarjan aikoinaan luoneen henkilöstön kanssa.

Vähäisten ensitietojen perusteella The Last Campfire kertoo tarinan tarkoitustaan kauniissa maailmassa etsivästä hahmosta, joka kohtaa matkallaan niin erikoisia otuksia kuin hajanaisia vastoinkäymisiä. Tunnelmaan voi uppoutua pelin ensitrailerilla.

Mistään erityisen pitkästä pelistä The Last Campfiressa ei pitäisi olla kyse. Tekijöiden mukaan kyseessä on niin sanottu Hello Games Short -projekti, eli se on periaatteessa rinnastettavissa lyhytelokuvien kaltaiseen tuotantoon.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän zappah kuva
zappah

Jonkinlaista "kokemusta" siis tulossa. Pelattavaa ja uudellenpeluuarvoa tässä ei varmasti ole nimeksikään ja vielä reilusti myönnetään, että "short" on tulossa.

Vaikuttaa silti kivalta ja jos hinta on sopiva laatuun/kestoon verraten, niin pitäneehän tämä kokea.

Käyttäjän Bloob kuva
Bloob

Tämmöiset bite-sized -pelit ovat juuri hyvä tapa testata vesiä niin studiolle kuin yleisöllekin. Pitääpi pitää silmällä.

Nostoja