No Man's Sky päivittyy uuteen sukupolveen konsoleilla ja pc:llä – tältä meno näyttää / Uutiset / pelaaja.fi

No Man's Sky päivittyy uuteen sukupolveen konsoleilla ja pc:llä – tältä meno näyttää

29.10.2020 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
1
No Man's Sky, PS5, PlayStation 5, Xbox Series, Xbox Series X, Hello Games, next-gen, nextgen, uusi sukupolvi,

No Man's Sky on vahvistunut osaksi uuden sukupolven konsoleiden tarjontaa. Peli saa niin oman PlayStation 5- kuin Xbox Series -versionsa konsoleiden julkaisupäivänä, ja myös pc-version kerrotaan hyötyvän asiasta.

Mukaan luvataan niin tuki 4K-resoluutiolla 60 ruutua sekunnissa pyörivälle ruudunpäivitykselle ja aina vain näyttävämpiä varjoja, piirtoetäisyyttä ja valaistusta. Maailmoista luvataan yhtälailla täyteläisempiä tarjoamalla esimerkiksi rehevämpää luontoa ja enemmän ruudulle piirtyviä objekteja. Latausajat nopeutuvat nekin ja konsolipelaajat pääsevät ottamaan osaa 32 pelaajan moninpelisessioihin.

PlayStation 5:llä ilo otetaan irti vielä lisäksi DualSensen yksityiskohtaisemmat tärinästä ja konsolin tarjoamasta Tempest 3D -ääniteknologiasta. PlayStation VR:ää voi sitäkin hyödyntää Sonyn uutuuskonsolilla.

Päivittäminen uuden sukupolven versioon saman tuoteperheen sisällä on ilmaista.

Lähde: No Man's Sky (kotisivu)

 

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Dante83 kuva
Dante83

Juuri tänä syksynä aloittelin pelaamaan No Man's Skyta. Olen kyllä tykännyt tähän asti ja tämä uutinen oli todella positiivinen yllätys! Taidan laitta pelin nyt jäähylle ja jatkan sitten PS5 versiolla.

Nostoja