No Man's Sky saapuu ensi viikolla – kuuntele nyt jo kuitenkin pelin musiikkia / Uutiset / pelaaja.fi

No Man's Sky saapuu ensi viikolla – kuuntele nyt jo kuitenkin pelin musiikkia

6.08.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
0

Avaruustutkiskelupeli No Man's Skyn julkaisuun on jäljellä enää vain muutamia päiviä, mutta jo nyt siihen sävellettyä musiikkia on mahdollista kuunnella osana uutta No Man's Sky: Music for an Infinite Universe -albumia.

Albumin on säveltänyt brittiläisbändi 65daysofstatic ja se koostuu sekä kymmenestä perinteisemmästä kappaleesta että myös kuudesta niin sanotusta äänimaisemasta. Aivan täysin se ei edusta kuitenkaan kaikkea sitä musiikillista antia, jota No Man's Skyssa tullaan vielä kuulemaan. Pelin muusikeista suuri osa luodaan nimittäin ohjelmallisesti 65daysofstaticin melodioihin perustuen.

No Man's Sky: Music for an Infinite Universe on kirjoitushetkellä kuunneltavissa esimerkiksi Spotifyssa ja YouTubessa, minkä lisäksi albumi on myös hankittavissa erilaisissa muodoissa esimerkiksi Laced Recordsin kautta. Ohesta katsastettavissa on myös No Man's Skyn musiikin luomisesta kertova lyhyt video.

Pelaamaan No Man's Skyta päästään virallisesti PlayStation 4:llä Euroopassa 10. elokuuta ja pc:llä maailmanlaajuisesti 12. elokuuta.

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Nostoja