No Man’s Sky toimii PS4:llä ilman Plus-jäsenyyttä, pc-versio viivästynee hieman

No Man's Sky vaatii kaikilla alustoilla verkkoyhteyden toimiakseen, mutta PS4:llä tämä ei tarkoita PlayStation Plus -pakollisuutta.

25.7.2016 20:44

Vajaan kuukauden päästä julkaistava No Man’s Sky ei ole vaatimassa PlayStation 4 -pelaajiltaan PlayStation Plus -jäsenyyttä. Pelilehti Game Informer on kertonut saaneensa vahvistuksen asiaan oltuaan yhteydessä kehittäjä Hello Gamesiin.

Asian suhteen on ollut hieman epäselvyyksiä, sillä esimerkiksi No Man’s Skyn yhdysvaltalaisella PlayStation Store -kauppasivulla pelin ”moninpelin” on viitattu vaativan plussalaisena olemista. Maininta on sinällään kuulostanut erikoiselta, sillä No Man’s Sky ei ole varsinaisesti moninpeli, vaan enemmänkin verkko-ominaisuuksien varaan rakennettu yksin pelattava avaruusseikkailu, jossa toisten pelaajien kohtaaminen on lähinnä vain teoreettisesti mahdollista.

Tarkoituksena No Man’s Skyn olisi saapua PlayStation 4:lle Amerikassa 9. elokuuta ja Euroopassa 10. elokuuta. Pelin pc-version julkaisu näyttää sen sijaan viivästyneen hieman, sillä No Man’s Skyn kotisivuille kaikessa hiljaisuudessaan ilmestyneiden uusien tietojen mukaan pc-versio pelistä olisi saapumassa ulos sittenkin vasta 12. elokuuta. Steamissa julkaisupäiväksi pelille on listattu Euroopassa tosin edelleen 10. elokuuta, joten nähtäväksi jää, mikä tilanne todellisuudessa onkaan.

Lähde: Game Informer, No Man’s Sky

Lisää luettavaa