No Man's Sky toimii PS4:llä ilman Plus-jäsenyyttä, pc-versio viivästynee hieman / Uutiset / pelaaja.fi

No Man's Sky toimii PS4:llä ilman Plus-jäsenyyttä, pc-versio viivästynee hieman

25.07.2016 // Kirjoittanut: Panu Saarenoja
2

Vajaan kuukauden päästä julkaistava No Man's Sky ei ole vaatimassa PlayStation 4 -pelaajiltaan PlayStation Plus -jäsenyyttä. Pelilehti Game Informer on kertonut saaneensa vahvistuksen asiaan oltuaan yhteydessä kehittäjä Hello Gamesiin.

Asian suhteen on ollut hieman epäselvyyksiä, sillä esimerkiksi No Man's Skyn yhdysvaltalaisella PlayStation Store -kauppasivulla pelin "moninpelin" on viitattu vaativan plussalaisena olemista. Maininta on sinällään kuulostanut erikoiselta, sillä No Man's Sky ei ole varsinaisesti moninpeli, vaan enemmänkin verkko-ominaisuuksien varaan rakennettu yksin pelattava avaruusseikkailu, jossa toisten pelaajien kohtaaminen on lähinnä vain teoreettisesti mahdollista.

Tarkoituksena No Man's Skyn olisi saapua PlayStation 4:lle Amerikassa 9. elokuuta ja Euroopassa 10. elokuuta. Pelin pc-version julkaisu näyttää sen sijaan viivästyneen hieman, sillä No Man's Skyn kotisivuille kaikessa hiljaisuudessaan ilmestyneiden uusien tietojen mukaan pc-versio pelistä olisi saapumassa ulos sittenkin vasta 12. elokuuta. Steamissa julkaisupäiväksi pelille on listattu Euroopassa tosin edelleen 10. elokuuta, joten nähtäväksi jää, mikä tilanne todellisuudessa onkaan.

Lähde: Game Informer, No Man's Sky

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän lindario kuva
lindario

Pitää ostaa limut ja popparit valmiiksi kun ylihypetetyin peli vuosiin ilmestyy, ja paskamyrsky alkaa, kun Jeesuksen toista tulemista odottavat saavatkin "vain" ihan hyvä pelin.

Käyttäjän gurgi kuva
gurgi
Lainaus käyttäjältä lindario

Pitää ostaa limut ja popparit valmiiksi kun ylihypetetyin peli vuosiin ilmestyy, ja paskamyrsky alkaa, kun Jeesuksen toista tulemista odottavat saavatkin "vain" ihan hyvä pelin.

Eiköhän tätä tunnu enempi tietämätön pelimedia hypettää kuin itse pelaajat, aivan kuten vaikkapa Evolvea media hehkutti maasta taivaisiin, mutta toista mieltä oli kuluttajat.

Nostoja