No Man’s Sky yhdistää PS4-, Xbox- ja pc-pelaajat uudella päivityksellä – Game Pass kutsuu sekin seitsemän muun pelin kanssa

No Man's Sky tue sekin vielä Xbox-, PS4- ja pc-pelaajat.

10.6.2020 16:37

Alustojen välinen moninpelaaminen on saavuttamassa seuraavaksi myös No Man’s Skyn. Huomenna torstaina saapuva päivitys uusii kokonaan pelin verkkotoiminnan, mikä mahdollistaa näin niin PS4-, Xbox One- kuin pc-pelaajien väliset vuorovaikuttamiset.

Eri alustalla olevat pelaajat voivat niin törmätä toisiinsa niin pelissä ihan vain seikkailleessaan kuin muodostaa ryhmiä ja harrastaa rakentelua sekä esineiden vaihtamista.

Uuden ominaisuuden tueksi No Man’s Sky on saanut myös oman kaverilistajärjestelmän. Siihen eri alustoillakin olevia ihmisiä voi ujuttaa mukaan näille annetun uniikin koodin myötä. Muuten odottaa sopii esimerkiksi käytettävyysparannuksia ja bugiviilauksia, joista voi lukea tarkemmin lähdelinkistä.

Huomenna 11. kesäkuuta No Man’s Sky liittyy myös osaksi niin Xbox Onen kuin Windows 10:n omaa Game Pass -palvelua. Samaan syssyyn Game Passiin saadaan myös Battlefleet Gothic Armada 2 (pc), BattleTech (pc), Dungeon of the Endless (pc ja konsoli) sekä Kingdom Hearts -paketit 2.8 sekä 1.5 & 2.5 Remix (konsoli). Kesäkuun 18. päivä mukaan lisätään vielä Bard’s tale Remastered (pc ja konsolit) sekä Thronebreaker (konsolit).

Lähde: No Man’s Sky, Xbox Wire

Lisää luettavaa