Uusi mittava päivitys on jälleen matkalla No Man’s Skyhin. Hello Games on nimennyt sen mahtipontisesti No Man’s Sky Nextiksi ,ja sen pitäisikin olla tähän mennessä suurin peliin tehty päivitys.

No Man’s Sky Nextin julkaisua luvataan kesäksi, joskaan vielä Hello Games ei ole tarkalleen kertonut, mitä se pitää sisällään. Studion perustaja Sean Murray kuitenkin hehkuttaa Nextin olevan tärkeä uusi askel niin No Man’s Skylle, sen yhteisölle kuin Hello Gamesille.

Tähän mennessä No Man’s Sky on saanut kolme isompaa päivitystä. Nämä ovat auttaneet monipuolistamaan peliä muun muassa tukikohtarakentelun, ajoneuvojen ja uuden tarinasisällön voimin. Kevyitä askeleita moninpelinkin suuntaan on otettu. Viimeisin näistä oli Atlas Rises, joka julkaistiin viime elokuussa.

Myöhemmin tänä vuonna No Man’s Sky on saapumassa myös vielä Xbox Onelle. Luvassa on sekä digitaalinen että myös fyysinen versio, joista jälkimmäistä jakelee julkaisija 505 Games. Xboxille saapuessaan pelin luvataan sisältävän valmiiksi kaiken siihen tähän mennessä vahvistetun sisällön.

Lisää luettavaa