No Man's Skyn uusin laajennus on täällä – Endurance laittaa rahtialukset upeaan uuteen uskoon / Uutiset / pelaaja.fi

No Man's Skyn uusin laajennus on täällä – Endurance laittaa rahtialukset upeaan uuteen uskoon

21.07.2022 // Kirjoittanut: Toimitus
3

Hello Gamesin jättimäinen avaruusseikkailu No Man's Sky on jälleen entistäkin laajempi.

No Man's Skyn uusin päivitys, Endurance, keskittyy laajentamaan pelin rahtialuksiin liittyviä toiminnallisuuksia. Endurancen myötä avaruusaluksista tulee liikkuvia tukikohtia, joihin pelaajat pääsevät rakentamaan omaa silmäänsä miellyttäviä rakennuksia. Uudistukset eivät myöskään rajoitu vain sisätiloihin, vaan aluksiin voi rakentaa ulkopinnoille ulottuvia kävelysiltoja. Upeita avaruusmaisemia voi myös ihastella uusien ikkunoiden ansiosta.

Endurancen myötä No Man's Skyn isot alukset ovat myös aiempaa eloisampia. Tukikohtaan voi värvätä miehistöä, joka työskentelee pitääkseen paikat pystyssä pelaajan poissaollessa. Alusten kyytiin pääsee myös aiempaa helpommin, sillä pelaajat voivat rakentaa teleportteja minne vain alusten sisällä.

No Man's Skyn Endurance-päivitys on saatavilla nyt pc:lle, PS4:lle, PS5:lle, Xbox Onelle ja Xbox Series X/S:lle.

Lähde: Hello Games

Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Kommentit

Käyttäjän Bloodborne kuva
Bloodborne

Hyvin kyl jaksavat päivittää tätä. Mietin et jaksaakohan sitä palata tämän pariin eneään, hyvin aikaa vievää viihdettä.

Käyttäjän ELTP kuva
ELTP

Hyvin ovat jaksaneet päivittää tätä, eli pelaajakuntaa näyttää riittäneen julkaisun yli-odotuksia ja murskattuja haaveita pidemmälle. Hurjaa että alkuperäisestä julkaisusta on jo lähemmäs kuusi vuotta. Itsekin pelasin tuota muutama vuosi julkaisun jälkeen ja kokeilinpa myöhemmin myös VR-versiota. Tosi työläshän tuo peli on jos ei pelaa luomistilassa, mutta toisaalta luomistilassa menettää edistymisen tunteen. Ehkäpä palaan tuohon PSVR2:lla, kun siihen tuollainen tutkimuspainotteinen resurssienhallinta sopisi kuin nenä päähän. PSVR on teknisesti turhan rajoittunut näkyvän valon seurannallaan ja vanhalla raudallaan.

Käyttäjän Pauli4x4 kuva
Pauli4x4

On kyllä mahtavaa että tämä peli kehittyy koko ajan, eikä loppua ilmeisesti edes vielä näy? Itse en ole peliä koskaan pelannut, mutta olen seurannut kuitenkin sen kehittymistä aina välillä videoita katsellen. Jos vaikka PSVR2:n myötä aloittaisi pelaamaan, niin on ainakin pahimmat särmät ehtineet jo hioutua julkaisuversioon verrattuna! :D